Thalgonis Napisano 30 Grudnia 2022 Autor Napisano 30 Grudnia 2022 Gotowy na bazę... Sam jestem ciekaw jak wyjdzie - baza to biały 5 Cytuj
kapsel Napisano 30 Grudnia 2022 Napisano 30 Grudnia 2022 O kurcze, wygląda bardzo zachęcająco. Popatrzę uważnie dalej 1 Cytuj
tenzan Napisano 30 Grudnia 2022 Napisano 30 Grudnia 2022 Wygląda zachęcająco... No i spory kawał maszyny się szykuje. W sklepie modelarskim kiedyś widziałem pudełko z He-115 - duuuuże było 1 Cytuj
HK1885 Napisano 31 Grudnia 2022 Napisano 31 Grudnia 2022 Fajnie to wygląda. To maluj w takim razie spód - do rana masz duuużo czasu. Cytuj
Marek K Napisano 2 Stycznia 2023 Napisano 2 Stycznia 2023 Ale masz tępo, będziesz poprawiał gorę. Eksperyment ciekawy. Cytuj
HK1885 Napisano 2 Stycznia 2023 Napisano 2 Stycznia 2023 Ajabym jeszcze przefiltrował tym błękitem spód, żeby trochę przygasić efekty. Dość mocne są. Cytuj
Thalgonis Napisano 2 Stycznia 2023 Autor Napisano 2 Stycznia 2023 29 minut temu, Marek K napisał: Ale masz tępo, będziesz poprawiał gorę. Eksperyment ciekawy. Znowu to tempo... Nie musiałem trzeźwieć, to się wczoraj popracowało trochę Cytuj
barszczo Napisano 2 Stycznia 2023 Napisano 2 Stycznia 2023 I bardzo ładnie, siuwaksy dopełnią robotę. Jakie to farby? Cytuj
Thalgonis Napisano 2 Stycznia 2023 Autor Napisano 2 Stycznia 2023 13 minut temu, barszczo napisał: I bardzo ładnie, siuwaksy dopełnią robotę. Jakie to farby? Dzięki Do Luftwaffe mam cały komplet od mr.Hobby, z pancerką to już różnie... Ostatnio się „zainteresowałem” Mission Models, więc następny „lądownik” będzie chyba robiony farbkami MM Cytuj
Thalgonis Napisano 5 Stycznia 2023 Autor Napisano 5 Stycznia 2023 Teraz brudzenie... Hm... Te wodnosamoloty to się inaczej brudziły? 11 Cytuj
HK1885 Napisano 5 Stycznia 2023 Napisano 5 Stycznia 2023 Fajny, już mi się podoba. Góra imho lepsza niż dół, ale zobaczymy co będzie po brudzeniu. 1 Cytuj
Thalgonis Napisano 7 Stycznia 2023 Autor Napisano 7 Stycznia 2023 Chłopaki, tak jak przewidywałem w jednym z pierwszych postów - ciężar tych mocno dociążonych pływaków + ujowe mocowanie skrzydła spowodowało, że podczas nakładania filtrów i łosia skrzydełko zrobiło mi na złość i sobie odpadło od kadłuba (a przy okazji pływaki, stelaże od nich i silniki) Jakby tego było mało, wcześniej „sztukowany” ogon także pękł dokładnie w miejscu gdzie miały miejsce zabiegi naprawcze... Dlatego po naprawieniu tegoż robię tylko „dokumentację” fotograficzną, że „zaliczyłem” tego szorta i wywalam. Galeria 2 Cytuj
Franz75 Napisano 8 Stycznia 2023 Napisano 8 Stycznia 2023 Fajny, Fajny. Gratulacje. Trochę mało było w relacji o wnętrzu, chyba że nie warto sobie tym zawracać głowy. Mnie się podoba. 1 Cytuj
mig Napisano 8 Stycznia 2023 Napisano 8 Stycznia 2023 Nie wywalaj. postaw gdzieś głębiej na półce. Szkoda kasy, czasu i pracy włożonej w ten model. 1 Cytuj
M.A.V. Napisano 10 Stycznia 2023 Napisano 10 Stycznia 2023 jak to mówią : prawdziwa sztuka rodzi się w bólach nie masz co marudzić na efekt końcowy bo wyszedł bardzo przyzwoicie w dodatku cieszę się podwójnie bo nie parcieje u mnie w szafie 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi