Skocz do zawartości

[W] Heinkel He 115B (Special Hobby, 1:48)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

O kurcze, wygląda bardzo zachęcająco. Popatrzę uważnie dalej :D

• Thanks 1
Napisano

Wygląda zachęcająco... No i spory kawał maszyny się szykuje. W sklepie modelarskim kiedyś widziałem pudełko z He-115 - duuuuże było :D  :D :D

• Thanks 1
Napisano
29 minut temu, Marek K napisał:

Ale masz tępo,  będziesz poprawiał gorę.  Eksperyment ciekawy. 🤔

Znowu to tempo... Nie musiałem trzeźwieć, to się wczoraj popracowało trochę 😉 

Napisano
13 minut temu, barszczo napisał:

I bardzo ładnie, siuwaksy dopełnią robotę. Jakie to farby?

Dzięki :) 

Do Luftwaffe mam cały komplet od mr.Hobby, z pancerką to już różnie... Ostatnio się „zainteresowałem” Mission Models, więc następny „lądownik” będzie chyba robiony farbkami MM :D 

Napisano

Chłopaki, tak jak przewidywałem w jednym z pierwszych postów - ciężar tych mocno dociążonych pływaków + ujowe mocowanie skrzydła spowodowało, że podczas nakładania filtrów i łosia skrzydełko zrobiło mi na złość i sobie odpadło od kadłuba (a przy okazji pływaki, stelaże od nich i silniki) 😕 

Jakby tego było mało, wcześniej „sztukowany” ogon także pękł dokładnie w miejscu gdzie miały miejsce zabiegi naprawcze...

Dlatego po naprawieniu tegoż robię tylko „dokumentację” fotograficzną, że „zaliczyłem” tego szorta :D  i wywalam.

Galeria

image.thumb.jpeg.bbb930514835b7deae80a5aecd3d6175.jpeg

• Like 2
Napisano

Fajny, Fajny.  Gratulacje. Trochę mało było w relacji o wnętrzu, chyba że nie warto sobie tym zawracać głowy. Mnie się podoba.

• Thanks 1
Napisano

jak to mówią : prawdziwa sztuka rodzi się w bólach     :haha:

nie masz co marudzić na efekt końcowy bo wyszedł bardzo przyzwoicie  :piwo:

w dodatku cieszę się podwójnie bo nie parcieje u mnie w szafie  :szczerbol:

• Like 1
  • Haha 1