Thalgonis Napisano 30 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2022 Gotowy na bazę... Sam jestem ciekaw jak wyjdzie - baza to biały 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 30 Grudnia 2022 Share Napisano 30 Grudnia 2022 O kurcze, wygląda bardzo zachęcająco. Popatrzę uważnie dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 30 Grudnia 2022 Share Napisano 30 Grudnia 2022 Wygląda zachęcająco... No i spory kawał maszyny się szykuje. W sklepie modelarskim kiedyś widziałem pudełko z He-115 - duuuuże było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 31 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2022 Ufff... Jeszcze spód... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 31 Grudnia 2022 Share Napisano 31 Grudnia 2022 Fajnie to wygląda. To maluj w takim razie spód - do rana masz duuużo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 1 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2023 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 Ale masz tępo, będziesz poprawiał gorę. Eksperyment ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 Ajabym jeszcze przefiltrował tym błękitem spód, żeby trochę przygasić efekty. Dość mocne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2023 29 minut temu, Marek K napisał: Ale masz tępo, będziesz poprawiał gorę. Eksperyment ciekawy. Znowu to tempo... Nie musiałem trzeźwieć, to się wczoraj popracowało trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2023 Spód zrobiony... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 I bardzo ładnie, siuwaksy dopełnią robotę. Jakie to farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2023 13 minut temu, barszczo napisał: I bardzo ładnie, siuwaksy dopełnią robotę. Jakie to farby? Dzięki Do Luftwaffe mam cały komplet od mr.Hobby, z pancerką to już różnie... Ostatnio się „zainteresowałem” Mission Models, więc następny „lądownik” będzie chyba robiony farbkami MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2023 Teraz brudzenie... Hm... Te wodnosamoloty to się inaczej brudziły? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 5 Stycznia 2023 Share Napisano 5 Stycznia 2023 Fajny, już mi się podoba. Góra imho lepsza niż dół, ale zobaczymy co będzie po brudzeniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2023 Chłopaki, tak jak przewidywałem w jednym z pierwszych postów - ciężar tych mocno dociążonych pływaków + ujowe mocowanie skrzydła spowodowało, że podczas nakładania filtrów i łosia skrzydełko zrobiło mi na złość i sobie odpadło od kadłuba (a przy okazji pływaki, stelaże od nich i silniki) Jakby tego było mało, wcześniej „sztukowany” ogon także pękł dokładnie w miejscu gdzie miały miejsce zabiegi naprawcze... Dlatego po naprawieniu tegoż robię tylko „dokumentację” fotograficzną, że „zaliczyłem” tego szorta i wywalam. Galeria 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 8 Stycznia 2023 Share Napisano 8 Stycznia 2023 Fajny, Fajny. Gratulacje. Trochę mało było w relacji o wnętrzu, chyba że nie warto sobie tym zawracać głowy. Mnie się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Stycznia 2023 Share Napisano 8 Stycznia 2023 Nie wywalaj. postaw gdzieś głębiej na półce. Szkoda kasy, czasu i pracy włożonej w ten model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 jak to mówią : prawdziwa sztuka rodzi się w bólach nie masz co marudzić na efekt końcowy bo wyszedł bardzo przyzwoicie w dodatku cieszę się podwójnie bo nie parcieje u mnie w szafie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi