Konrad-Ciba Napisano 11 Października 2023 Autor Share Napisano 11 Października 2023 Trójka za niedługo będzie gotowa na blachy. Szóstka z kolei stoi już na własnych nogach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 12 Października 2023 Share Napisano 12 Października 2023 Konrad a powiedz no kolego sympatyczny, czym jest pomalowane wiaderko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 12 Października 2023 Autor Share Napisano 12 Października 2023 Coraz bliżej blach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 12 Października 2023 Autor Share Napisano 12 Października 2023 O matko. Nie pamietam. Ale jakbym miał malować teraz wiaderko to bym użył XF64 jako bazę na to chipping fluid. Następnie XF-23, zdrapki pędzlem i jakieś brązowo jasne oleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 13 Października 2023 Share Napisano 13 Października 2023 8 godzin temu, Konrad-Ciba napisał: O matko. Nie pamietam. Ale jakbym miał malować teraz wiaderko to bym użył XF64 jako bazę na to chipping fluid. Następnie XF-23, zdrapki pędzlem i jakieś brązowo jasne oleje. Pytam bo jak dla mnie wyszedł ocynk wzór konspekt i chciałabym na tym patencie porobić swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 13 Października 2023 Autor Share Napisano 13 Października 2023 Nie pamietam. Ja zawsze wszystko staram się robić inaczej wiec nie mam jakiś stałych patentów. Nie wiem jakimi farbami malowałem to wiaderko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 13 Października 2023 Autor Share Napisano 13 Października 2023 Jeszcze takie foto. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 13 Października 2023 Share Napisano 13 Października 2023 11 godzin temu, FAHR napisał: Pytam bo jak dla mnie wyszedł ocynk wzór konspekt i chciałabym na tym patencie porobić swoje. Tu jest ciekawy sposób https://www.facebook.com/MigJimenez/posts/1350233454990358/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 13 Października 2023 Share Napisano 13 Października 2023 3 godziny temu, patrykd napisał: Tu jest ciekawy sposób https://www.facebook.com/MigJimenez/posts/1350233454990358/ Wygląda nieźle, wypróbuję dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 19 Października 2023 Share Napisano 19 Października 2023 Fajnie wymalowany. Będziesz go jeszcze jakoś obijał, czy to już koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 19 Października 2023 Share Napisano 19 Października 2023 Fajne te BeTki. W szczególności przypadło mi do gustu malowanie zimowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 19 Października 2023 Autor Share Napisano 19 Października 2023 Będą obicia jak się zbiorę na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 26 Października 2023 Autor Share Napisano 26 Października 2023 W dniu 19.10.2023 o 11:43, Markuz napisał: Fajne te BeTki. W szczególności przypadło mi do gustu malowanie zimowe. To malowanie jest kontrastowe więc może przypadać faktycznie do gustów. W planach jeszcze ze dwa BT-7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 30 Października 2023 Autor Share Napisano 30 Października 2023 No i super. Moderator się spisał. Nie będę już zakładać nowych wątków. Wszystko będzie tutaj. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 31 Października 2023 Autor Share Napisano 31 Października 2023 Robią się jeszcze takie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 31 Października 2023 Share Napisano 31 Października 2023 14 godzin temu, Konrad-Ciba napisał: Robią się jeszcze takie: Francuska kaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 31 Października 2023 Share Napisano 31 Października 2023 17 godzin temu, Konrad-Ciba napisał: Robią się jeszcze takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 31 Października 2023 Share Napisano 31 Października 2023 FT-17!!!!! cud-miód! Czekam na efekty.... Nieustannie kibicuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 31 Października 2023 Share Napisano 31 Października 2023 Ale fabryka... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 31 Października 2023 Share Napisano 31 Października 2023 To prawdziwa Charkowska Fabryka Parowozów , produkująca czołgi -oczywiście !!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 1 Listopada 2023 Autor Share Napisano 1 Listopada 2023 (edytowane) Tak. Dziękuje. FT-17 bardzo fajny i z polskim akcentem. Kalkomanie już mam. Edytowane 1 Listopada 2023 przez Konrad-Ciba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 1 Listopada 2023 Share Napisano 1 Listopada 2023 (edytowane) Z tymi pomalowanymi modelami na zdjęciu, to jak w sklepie.Fabryka zabawek Edytowane 1 Listopada 2023 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 1 Listopada 2023 Autor Share Napisano 1 Listopada 2023 (edytowane) Sporo części FT-17 przygotowałem do klejenia dziś i ogólnie porobię teraz przy T-28. Jeden nie dla mnie. Edytowane 1 Listopada 2023 przez Konrad-Ciba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 1 Listopada 2023 Share Napisano 1 Listopada 2023 A myślałem że to o mnie: Piękny warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 1 Listopada 2023 Autor Share Napisano 1 Listopada 2023 Dobre. Dziękuje. Tymczasem dziś podziałałem. Po lewej części gotowe do klejenia a po prawej stos nieobrobionych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi