Xmen Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 Koledzy zrobili posumowanie to i ja sobie zrobię.Szału nie ma ale coś tam udało się skleić. Kawasaki Ki-61 I Kawasaki Ki-61 II Ławoczkin Ła-5F Ławoczkin Ła-5 Caudron C-714 IAR-80 Morane Saulnier MS-406 Dewoitine D-510 Messershmitt Bf-109 G6 Hawker Hurricane Mk.IIb Bloch MB-152C Nie ma tego dużo.Niestety więcej kupuję niż sklejam. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 Zmienię hobby koniec dołowania Wiem jak ta skala jest wymagająca Super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2023 4 minuty temu, Adamo722 napisał: koniec dołowania A ktoś Cię dołuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 Liczy się jakość, nie ilość a twoje modele są tip top. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2023 9 minut temu, myszaty napisał: twoje modele są tip top. Dzięki .Do najlepszych jeszcze sporo mi brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 Twoje modele mają własny styl i nie musisz wcale nikogo ,,gonić". Warsztatowo są perfekcyjne, a reszta to rzecz indywidualnego odbioru. Tu na forum jest kilka takich portfolio za którymi mogę w ciemno głosować...Twoje jest jedym z nich . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 Fajne maluchy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 I fajnie. Jak zauważył @myszaty - liczy się jakość a nie ilość. A tej jakości tu nie brakuje. Masz swój styl i sposób na robienie modeli - i to się liczy. 2 godziny temu, myszaty napisał: Warsztatowo są perfekcyjne, a reszta to rzecz indywidualnego odbioru. Podpisuję się pod tym "obiema ręcyma" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2023 Dzięki panowie za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Stycznia 2023 Share Napisano 3 Stycznia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Stycznia 2023 Share Napisano 3 Stycznia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 4 Stycznia 2023 Share Napisano 4 Stycznia 2023 (edytowane) No i kolekcja powiększyła się o kilka pięknych pozycji. Edytowane 4 Stycznia 2023 przez Endrju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 4 Stycznia 2023 Share Napisano 4 Stycznia 2023 W dniu 2.01.2023 o 17:09, Xmen napisał: Nie ma tego dużo Co ja mam powiedzieć? Trzy. Fajnie, teraz mocne wejście w nowy rok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2023 5 minut temu, marek d napisał: Co ja mam powiedzieć? Trzy. Ale jakie. 6 minut temu, marek d napisał: teraz mocne wejście w nowy rok Chyba Twoje Marku.U mnie robota leży i kwiczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Stycznia 2023 Share Napisano 4 Stycznia 2023 25 minut temu, Xmen napisał: .U mnie robota leży i kwiczy. Oho, widzę, że się solidnie Nowy Rok przywitało Na pocieszenie dodam, że to stan chwilowy przejściowy, w miarę szybko ustępujący wraz ze spadkiem wskaźnika promili w organizmie. A jak już się wytrzeźwieje to można śmiało robić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi