Erni Napisano 20 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2023 W dniu 19.01.2023 o 08:33, Sjmport napisał: Mam pytanie co będzie kwalifikowane w kategoriach Czarne Diamenty? Modele z dokumentacja z budowy na maksymalnym wypasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 20 Stycznia 2023 Share Napisano 20 Stycznia 2023 4 godziny temu, Erni napisał: Modele z dokumentacja z budowy na maksymalnym wypasie. To nie moja liga jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 8 Lutego 2023 Share Napisano 8 Lutego 2023 Mam jeszcze jedno pytanie techniczne: Czy pudełka transportowe można gdzieś zostawić na hali? Żeby nie wozić ich w te i wefte . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 8 Lutego 2023 Share Napisano 8 Lutego 2023 6 minut temu, Sjmport napisał: Mam jeszcze jedno pytanie techniczne: Czy pudełka transportowe można gdzieś zostawić na hali? Żeby nie wozić ich w te i wefte . Ja zawsze dawałem pod stołami na hali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 8 Lutego 2023 Share Napisano 8 Lutego 2023 33 minuty temu, Kolekcjoner WP napisał: Ja zawsze dawałem pod stołami na hali. O spoko. Pytam, bo wożenie się tramwajem z kartonami tu i tam to już jest wyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 11 Lutego 2023 Autor Share Napisano 11 Lutego 2023 Klub Banzai Cars and Bikes ufundował fajne nagrody w kategoriach modeli cywilnych . PCC-H-S Pojazdy cywilne ciężarowe lub techniczne PCO-H-S Pojazdy cywilne osobowe PCR-H-S Pojazdy cywilne wyścigowe i rajdowe PC-H-J Pojazdy cywilne osobowe i wyścigowe https://www.facebook.com/groups/smcandb Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 11 Lutego 2023 Autor Share Napisano 11 Lutego 2023 (edytowane) Szanowni modelarze Rok rocznie po zakończeniu festiwalu w Bytomiu, dostajemy zapytania od ludzi, gdzie można kupić takie sklejone modele. Zapytają nas zwykli apacze jak i kolekcjonerzy. W tym roku aby wyjść na przeciw oczekiwaniom takich osób jak i pomóc modelarzom sprzedać wykonane przez nich modele, zorganizujemy jeden stolik specjalnie na ta okoliczność. Z uwagi ,że miejsca jest nie za wiele ,prosimy aby maksymalnie jedna osoba wystawiała po max 5 modeli W linku jest kwestionariusz , proszę go wypełnić , wydrukować i przywieźć z modelem. *zdjęcie dla zwrócenia uwagi https://docs.google.com/document/d/1b6cQKwW5I3k9JKeHBUJ3xP10r7gqC6kH8m5Mw36baeY/edit?usp=sharing Edytowane 17 Marca 2023 przez Erni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_matejko Napisano 14 Lutego 2023 Share Napisano 14 Lutego 2023 Erni, Powieś proszę info o imprezie na PWMie. Pozdro UZI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 14 Lutego 2023 Autor Share Napisano 14 Lutego 2023 Dałem info ale to i tak ci sami ludzie co tutaj i na FB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 16 Lutego 2023 Autor Share Napisano 16 Lutego 2023 ruszyła rejestracja modeli http://scale-modeling.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 17 Lutego 2023 Share Napisano 17 Lutego 2023 (edytowane) Jak dożyje to się pojawię Edytowane 17 Lutego 2023 przez Sjmport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 3 Marca 2023 Autor Share Napisano 3 Marca 2023 Nagroda specjalna za najciekawszy pojazd w skali 1/35 z firmy IBG. Serdecznie dziękujemy sponsorowi za przekazane modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duzezwierze Napisano 3 Marca 2023 Share Napisano 3 Marca 2023 Witam do jakiej klasy modeli zarejestrować dioramę pancerną 1/35 w kategorii wiekowej junior? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
georg1973 Napisano 6 Marca 2023 Share Napisano 6 Marca 2023 Czy zwiedzający faktycznie będą mieli w sobotę wstęp tylko od 13.00 do 17.00? Z tego co pamiętam to w poprzednich latach "kibice" mogli zwiedzać od samego rana. Skąd taka zmiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 6 Marca 2023 Autor Share Napisano 6 Marca 2023 2 godziny temu, georg1973 napisał: Czy zwiedzający faktycznie będą mieli w sobotę wstęp tylko od 13.00 do 17.00? Z tego co pamiętam to w poprzednich latach "kibice" mogli zwiedzać od samego rana. Skąd taka zmiana? można odwiedzać już od rana. To informacja kierowana do ludzi "z ulicy " bo były pretensje że przychodzili o 9 a tam na stołach pusto . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duzezwierze Napisano 6 Marca 2023 Share Napisano 6 Marca 2023 @ErniChodzi o to że chciałem startować pierwszy raz i nie wiem czy zgłaszać ją do "wszystko inne co chcecie pokazac" czy po prostu w kategorii pojazdy pancerne gasienicowe W dniu 3.03.2023 o 23:24, duzezwierze napisał: Witam do jakiej klasy modeli zarejestrować dioramę pancerną 1/35 w kategorii wiekowej junior? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 7 Marca 2023 Share Napisano 7 Marca 2023 12 godzin temu, duzezwierze napisał: @ErniChodzi o to że chciałem startować pierwszy raz i nie wiem czy zgłaszać ją do "wszystko inne co chcecie pokazac" czy po prostu w kategorii pojazdy pancerne gasienicowe Myślę, że do pojazdów. Wcześniej było pisane, że sam pojazd będzie brany pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 7 Marca 2023 Autor Share Napisano 7 Marca 2023 W dniu 3.03.2023 o 23:24, duzezwierze napisał: Witam do jakiej klasy modeli zarejestrować dioramę pancerną 1/35 w kategorii wiekowej junior? Pozdrawiam Rejestrujesz to w kat I-H-J Wszystko inne co chcecie pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzeznik Napisano 7 Marca 2023 Share Napisano 7 Marca 2023 Przeczytałem regulamin i stoi tam jak byk, że do oceny przyjmowane są wyłącznie modele w tworzywa sztucznego oraz metalu. Ale dopytam o modele kartonowe. Pytam, bo byłem przekonany ze jakiś czas temu widziałem informację, ze równolegle jest także festiwal modeli kartonowych, jednak nie mogę teraz tego znaleźć więc pewnie maiłem zwidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 7 Marca 2023 Autor Share Napisano 7 Marca 2023 1 minutę temu, Rzeznik napisał: Przeczytałem regulamin i stoi tam jak byk, że do oceny przyjmowane są wyłącznie modele w tworzywa sztucznego oraz metalu. Ale dopytam o modele kartonowe. Pytam, bo byłem przekonany ze jakiś czas temu widziałem informację, ze równolegle jest także festiwal modeli kartonowych, jednak nie mogę teraz tego znaleźć więc pewnie maiłem zwidy. Niestety kartonu u nas nie ma , z braku miejsca i kilku innych powodów o których tutaj nie chce sie rozpisywać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duzezwierze Napisano 7 Marca 2023 Share Napisano 7 Marca 2023 2 godziny temu, Erni napisał: Rejestrujesz to w kat I-H-J Wszystko inne co chcecie pokazać Ok, dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 7 Marca 2023 Share Napisano 7 Marca 2023 Pytanie techniczne taką mam nadzieję: Jeśli zawodnik w klasie hobby w dwóch różnych kategoriach dostanie wyróżnienie to dostaje dyplom za wyróżniony model plus medal? W sensie czy każdy tak wyróżniony model to dyplom plus medal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 8 Marca 2023 Share Napisano 8 Marca 2023 W dniu 11.02.2023 o 10:49, Erni napisał: Szanowni modelarze Rok rocznie po zakończeniu festiwalu w Bytomiu, dostajemy zapytania od ludzi, gdzie można kupić takie sklejone modele. Zapytają nas zwykli apacze jak i kolekcjonerzy. W tym roku aby wyjść na przeciw oczekiwaniom takich osób jak i pomóc modelarzom sprzedać wykonane przez nich modele, zorganizujemy jeden stolik specjalnie na ta okoliczność. Stół będzie ustawiony po stronie festiwalowej . Z uwagi ,że miejsca jest nie za wiele ,prosimy aby maksymalnie jedna osoba wystawiała po max 5 modeli Na miejscu na stole będą do wypełnienia kwestionariusze . *zdjęcie dla zwrócenia uwagi Czyli jak rozumiem można wystawić model tylko do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 8 Marca 2023 Autor Share Napisano 8 Marca 2023 56 minut temu, imek46 napisał: Czyli jak rozumiem można wystawić model tylko do sprzedania Imek czytaj ze zrozumieniem . Konkurs to jedno, a stolik z modelami gotowymi do sprzedania to drugie. Jednakże modele ze stolika nie startują w konkursie , a modele konkursowe nie mogą być oznaczone do sprzedania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 8 Marca 2023 Share Napisano 8 Marca 2023 20 minut temu, Erni napisał: Imek czytaj ze zrozumieniem . Konkurs to jedno, a stolik z modelami gotowymi do sprzedania to drugie. Jednakże modele ze stolika nie startują w konkursie , a modele konkursowe nie mogą być oznaczone do sprzedania. Dziękuję za dobitne wytlumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi