Skocz do zawartości

Hasegawa Harrier GR.3 1/72

szyszka

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, Xmen napisał:

Ekskluzywności PWM nie da się przebić.Tutaj to przynajmniej ktoś coś napisał.

Wytłumacz pls na czym ta ekskluzywność polega?

W żaden sposób jej nie widzę. Może co najwyżej ledwo żywe... Ale na pewno nie ekskluzywne. :lol:

5 minut temu, HK1885 napisał:

W żaden sposób jej nie widzę. Może co najwyżej ledwo żywe... Ale na pewno nie ekskluzywne. :lol:

To pytanie nie do mnie a do Łukasza.To On pierwszy użył tego sformułowania w dyskusji na PWM.Ja tylko to podłapałem.

Ps.Sam chętnie bym się dowiedział.

Edytowane przez Xmen

7 minut temu, Xmen napisał:

To pytanie nie do mnie a do Łukasza.To On pierwszy użył tego sformułowania w dyskusji na PWM.Ja tylko to podłapałem.

Można użyć każdego sformułowania, tylko nic za tą ekskluzywnością nie idzie. Co najwyżej brak użytkowników bo  zostały ich resztki. Plus administracja.

nPWM źle zniósł rewolucję, jaką było pojawienie się i popularyzacja mediów społecznościowych.

Ekskluzywna to mogła być SFora, KIEDYŚ. Ale nie nPWM. :lol:

3 godziny temu, HK1885 napisał:

takie tam podśmiech*jki sobie z kolegą Pawłem robimy, żeby się podroczyć. Jak wam ta ekskluzywność tak przeszkadza, to zmienię narrację na kameralność, niech wam będzie :razz:

14 minut temu, astarott napisał:

Jak wam ta ekskluzywność tak przeszkadza, to zmienię narrację na kameralność, niech wam będzie :razz:

Nie jestem członkiem rodziny panującej, nie byłem członkiem partii.  :razz:

Czy to jest dla was jasne astarott

Ekskluzywności nPWMu w  żadnym wypadku nie dostrzegam, co najwyżej konanie. A nawet gdyby była - miałbym ją w głębokim poważaniu. 

Czy to również jest dla was jasne astarott? 

• Haha 1

A możecie przestać pierd[piiiiii]ć i jakiejś „ekskluzywności” INNEGO forum? Co to ma tu do rzeczy? Pomijam już to, że to wątek nie dotyczący  słowa na „e”...

PS. a TEMAT tego wątku, jak koledzy wyżej pisali, słaby, jak moje ulepy nr 1-10 :)  Ale każdy ktoś kiedyś ZACZYNAŁ, więc się odchromolcie od kolegi początkującego. Będzie chciał to założy warsztat, nie będzie chciał to się wypisze z tego „NIE-ekskluzywnego” forum i będziecie mieli świnty spokój.

• Like 6

18 minut temu, HK1885 napisał:

Nie jestem członkiem rodziny panującej, nie byłem członkiem partii.  :razz:

Czy to jest dla was jasne astarott

Ekskluzywności nPWMu w  żadnym wypadku nie dostrzegam, co najwyżej konanie. A nawet gdyby była - miałbym ją w głębokim poważaniu. 

Czy to również jest dla was jasne astarott? 

Ale ja nie odpowiadam Ci tylko Wam, to że cytuje twoją wypowiedź nie oznacza że odpowiedz jest skierowana wyłącznie do Ciebie, no chyb a, że nie czytasz całego wątku a poszczególne odpowiedzi i nie ogarniasz kontekstu (co ciekawe jak jeszcze jeden kulfoniasty kolega po którym się nie spodziewałem). Reszta jest dla nas jasne 😀.

25 minut temu, marek d napisał:

... i twój podpis kameralnie walący po oczach też się wpisuje w tą narrację. :mrgreen:

no na to jak to wygląda nie mam akurat wpływu (ale jak Cię razi można w ustawieniach wyłączyć wyświetlanie cudzych stopek) 😇

2 minuty temu, Thalgonis napisał:

A możecie przestać pierd[piiiiii]ć i jakiejś „ekskluzywności” INNEGO forum?...................................................

Jakże rozsądny "głos na puszczy" :brawo:

Mam nadzieję, że się solidnym echem poniesie po forum i dotrze do wszystkich - i tych z partii i tych którzy w partii nie byli, i wszystkich innych.

A różnica pomiędzy zdychającym/konającym/ umierającym PWM  a zdrowym na ciele i umyśle Modelworkiem jest taka, że PWM jest (jeszcze) forum modelarskim a Mw stał się forum modelarsko-politycznym :wink:

1 minutę temu, abtb napisał:

Jakże rozsądny "głos na puszczy" :brawo:

Mam nadzieję, że się solidnym echem poniesie po forum i dotrze do wszystkich - i tych z partii i tych którzy w partii nie byli, i wszystkich innych.

A różnica pomiędzy zdychającym/konającym/ umierającym PWM  a zdrowym na ciele i umyśle Modelworkiem jest taka, że PWM jest (jeszcze) forum modelarskim a Mw stał się forum modelarsko-politycznym :wink:

Dobra, bo widzę, że niektórzy nie załapali żartu. NIE, PWM NIE jest w żaden sposób ekskluzywniejsze niż  jakiekolwiek inne forum. Pożartowaliśmy sobie trochę u siebie z Xmenem i Socjo na ten temat, tu też zagaili rozmowę - a w to mi graj. Jak widać nie wszystkich bawi tego rodzaju humor - ok mae culpa.

Nikt Wam nie każe NIE-żartować, NIE-politykować, NIE-piepszyć trzy po trzy. Tylko dlaczego tego typu „wrzutki” lądują w czyichś wątkach nie związanych z tematyką żartu/polityki/pipszenia? Od tego jest dział „Plac zabaw” :)  

• Like 2

4 minuty temu, astarott napisał:

Dobra, bo widzę, że niektórzy nie załapali żartu.

Ja to tylko chciałem odnieść się do faktu, że to jest GALERIA  początkującego modelarza a nie temat o tym co różni PWM i Modelworka :stolek:

Się porobiło  :wink:

6 minut temu, astarott napisał:

ok mae culpa.

Po znajomości mogę podrzucić wiadro popiołu z dobrego ruskiego węgla wink3

1 minutę temu, Thalgonis napisał:

Nikt Wam nie każe NIE-żartować, NIE-politykować, NIE-piepszyć trzy po trzy. Tylko dlaczego.......................

Teraz to mnie oświeciło :pomysl:  - nie dość, że dobrze piszesz,  to od dziś jesteś moim kandydatem na prezydenta :brawo:

18 godzin temu, giberes napisał:

@szyszka, przy następnym modelu po prostu najpierw załóż warsztat, żeby ludzie mogli podpowiadać na bieżąco.

Wielkie dzięki, założyłem właśnie warsztat z F-5 po wszystkich odpowiedziach myślę że jest to konieczne

• Like 5