Luljan Napisano 24 Lutego 2023 Share Napisano 24 Lutego 2023 Czołem, Parę fotek Blocha, zrobilem go już czas jakis temu, był na niebieskim. Ponieważ Caudron w drodze to będzie taka mała rozgrzewka w temacie naszych pilotów. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Lutego 2023 Share Napisano 24 Lutego 2023 Bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 24 Lutego 2023 Share Napisano 24 Lutego 2023 Zgadzam się w 100% z Szanownym przedmówcą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 24 Lutego 2023 Share Napisano 24 Lutego 2023 Bardzo mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Lutego 2023 Share Napisano 24 Lutego 2023 Świetny jest . Czym malowałeś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luljan Napisano 24 Lutego 2023 Autor Share Napisano 24 Lutego 2023 Dzięki, farby to Bilmodel. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 24 Lutego 2023 Share Napisano 24 Lutego 2023 Bardzo fajny podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Lutego 2023 Share Napisano 24 Lutego 2023 Mnie również się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 25 Lutego 2023 Share Napisano 25 Lutego 2023 Podoba się, aż zacząłem sie zastanawiać czy sobie nie kupić, jak wrażenia z lepienia? nity sam robiłeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luljan Napisano 25 Lutego 2023 Autor Share Napisano 25 Lutego 2023 @Pawel.GModel wbrew pozorom jest nawet nieźle spasowany z małym ale. Podziały są zrobione w miejscach, które wymagają bardzo dokładnej obróbki. W przeciwnym razie, będziesz miał nierówności w tych miejscach. Można to zobaczyć na niektórych modelach w sieci. Kolejna sprawa to, artefakty po projekcie na spodzie skrzydeł, niektórzy tego nie usuwają co mnie dziwi. Ja zmieniłem linie podziału kadłuba za kabiną. Według planów na których się opierałem wyglądają właśnie tak, zdjęcia, które miałem do dyspozycji nie udzielają odpowiedzi czy mam rację. A nity oczywiście robiłem sam i jest z tym kupa roboty co skutecznie powstrzymuje mnie przed koleją wersją . Generalnie oceniam ich modele bardzo dobrze, zwłaszcza za „żabojady” na których latali nasi piloci we Francji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 25 Lutego 2023 Share Napisano 25 Lutego 2023 (edytowane) Modelik zacny choć samolot paskud. 17 godzin temu, Luljan napisał: zrobilem go już czas jakis temu, był na niebieskim No teraz wiem czemu wyglądał mi znajomo, a obrazek z awatarka też mi się jakoś kojarzy... Edytowane 25 Lutego 2023 przez marek d 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Lutego 2023 Share Napisano 25 Lutego 2023 Żartownisie powiadają, że francuskie czołgi posiadają 1 bieg do przodu i 4 do tyłu. Ciekawe co żartownisie powiadają o francuskich samolotach. A modelik zacny w rzeczy samej. Absolutnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luljan Napisano 25 Lutego 2023 Autor Share Napisano 25 Lutego 2023 6 hours ago, marek d said: obrazek z awatarka też mi się jakoś kojarzy... Nie, nie, tam jest inny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 1 Marca 2023 Share Napisano 1 Marca 2023 Bardzo fajna praca , podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 1 Marca 2023 Share Napisano 1 Marca 2023 (edytowane) W dniu 25.02.2023 o 17:29, Endrju napisał: Żartownisie powiadają, że francuskie czołgi posiadają 1 bieg do przodu i 4 do tyłu. Ciekawe co żartownisie powiadają o francuskich samolotach. A modelik zacny w rzeczy samej. Absolutnie. Zartownisie mówią , cytat ,, jeżeli oni robią tak mi..te jak te samoloty, to pies ich ...al,, co prawda dotyczyło to ATRa, on też francuski.... Edytowane 1 Marca 2023 przez em 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi