hellvis Napisano 26 Lutego 2023 Share Napisano 26 Lutego 2023 Jak wiadomo wszyscy lubią gołe baby i tunderbolty więc pochwale się moim dzbankiem. Model prawie z pudła. Dodałem tylko edkowe pasy, tablicę yahu i jakieś druciki przy goleniach. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 26 Lutego 2023 Share Napisano 26 Lutego 2023 Bardzo ładny dzbanek jakimi farbami malowałeś metal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 26 Lutego 2023 Autor Share Napisano 26 Lutego 2023 Dzięki Malowany AK Xtreme Metal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 26 Lutego 2023 Share Napisano 26 Lutego 2023 Ładny Thunderbolt. Czym go opacykowałeś? 9 minut temu, hellvis napisał: Jak wiadomo wszyscy lubią gołe baby i tunderbolty Stanowczo gustuję w gołych babach. Thunderbolt nie jest mi do szczęścia potrzebny. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 26 Lutego 2023 Share Napisano 26 Lutego 2023 Ładny dzban. 3 minuty temu, HK1885 napisał: Stanowczo gustuję w gołych babach. Thunderbolt nie jest mi do szczęścia potrzebny. 3x tak czy jakoś tam. 16 minut temu, hellvis napisał: jakieś druciki przy goleniach. .. cóż za luz, nonszalancja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Lutego 2023 Share Napisano 26 Lutego 2023 Świetny jest, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 26 Lutego 2023 Autor Share Napisano 26 Lutego 2023 Cytat Ładny dzban. Godzinę temu, HK1885 napisał: Stanowczo gustuję w gołych babach. Thunderbolt nie jest mi do szczęścia potrzebny. 3x tak czy jakoś tam. Zasadniczo się zgadzam ale niestety thunderbolt lub ewentualnie mustang to niezbędne tło do prezentacji gołych bab na forach modelarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 26 Lutego 2023 Share Napisano 26 Lutego 2023 34 minuty temu, hellvis napisał: thunderbolt lub ewentualnie mustang to niezbędne tło do prezentacji gołych bab na forach modelarskich. Gołe baby nie są od prezentowania na forach, osobliwie modelarskich. 1 godzinę temu, hellvis napisał: Malowany AK Xtreme Metal. Ja Ci się tym malowało? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 26 Lutego 2023 Autor Share Napisano 26 Lutego 2023 44 minuty temu, HK1885 napisał: Ja Ci się tym malowało? Raczej bezproblemowo, ale ze względu na szybsze schnięcie wolę jednak SM od Gunze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Lutego 2023 Share Napisano 26 Lutego 2023 6 godzin temu, hellvis napisał: Zasadniczo się zgadzam ale niestety thunderbolt lub ewentualnie mustang to niezbędne tło do prezentacji gołych bab na forach modelarskich. Za tło mogą również robić B-17, B-25, a dzbanek bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Lutego 2023 Share Napisano 26 Lutego 2023 Bardzo ładny model. 6 godzin temu, hellvis napisał: thunderbolt lub ewentualnie mustang to niezbędne tło do prezentacji gołych bab na forach modelarskich. Ja bym unikał określenia "prezentacji gołych bab" bo co niektórzy mogą poczuć się zniesmaczeni.Lepiej napisać "niezbędne tło do prezentacji kobiecych wdzięków" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 26 Lutego 2023 Share Napisano 26 Lutego 2023 Podoba się, jakieś plany na inne T-bolty ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 26 Lutego 2023 Autor Share Napisano 26 Lutego 2023 Uhm, garbaty zielony czeka w szafie na swoja kolej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 26 Lutego 2023 Share Napisano 26 Lutego 2023 Ładny dzbanuszek . Tak tylko z cicha zapytam: zaczepy podskrzydłowe nie były malowane? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 27 Lutego 2023 Share Napisano 27 Lutego 2023 Piękny model. Podoba mi się. Kiedyś zastanawiałem się nad tym po co chłopaki malowali dziewczyny na samolotach. Po latach doszedłem do wniosku, że to dla odwrócenia uwagi przeciwnika. Przeciwnik skupiał uwagę nie na tym na czym miał się skupić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 27 Lutego 2023 Share Napisano 27 Lutego 2023 Piękny ! Ja jestem z tej frakcji co lubi i gołe baby i Thunderbolty 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafly Napisano 27 Lutego 2023 Share Napisano 27 Lutego 2023 Piękny! Podkłąd też dawałeś ak xtreme base? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 27 Lutego 2023 Autor Share Napisano 27 Lutego 2023 20 godzin temu, Baas ArK napisał: Ładny dzbanuszek . Tak tylko z cicha zapytam: zaczepy podskrzydłowe nie były malowane? Aż zajrzałem do gabloty, są pomalowane 6 godzin temu, Rafly napisał: Piękny! Podkłąd też dawałeś ak xtreme base? Nie, tylko przepolerowany szary surdacer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 27 Lutego 2023 Share Napisano 27 Lutego 2023 2 minuty temu, hellvis napisał: 6 godzin temu, Rafly napisał: Piękny! Podkłąd też dawałeś ak xtreme base? Nie, tylko przepolerowany szary surdacer. Nie psikałeś wcześniej czarnym błyskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 27 Lutego 2023 Autor Share Napisano 27 Lutego 2023 A no nie, w przypadku XM aluminium i white aluminium, których głównie tu używałem, jakoś nie zauważyłem specjalnych plusów czarnego podkładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 27 Lutego 2023 Share Napisano 27 Lutego 2023 OK, myślałem że używałeś Polished Aluminium, tam (przynajmniej u mnie) widać było brak czarnej bazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 27 Lutego 2023 Share Napisano 27 Lutego 2023 3 godziny temu, hellvis napisał: Aż zajrzałem do gabloty, są pomalowane Ot, zabawne nieporozumienie . Chodziło mi o to, czy w oryginale były w kolorze pasów czy metalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 27 Lutego 2023 Autor Share Napisano 27 Lutego 2023 Aaa, że w oryginale Tego to na podstawie zdjęcia nie umiałem jednoznacznie tego określić. Poszedłem więc tokiem rozumowania, że jakbym ja miał malować paski i by mi sterczały po drodze jakieś odkręcane elementy, to bym je przed malowaniem odkręcił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xspace Napisano 5 Marca 2023 Share Napisano 5 Marca 2023 Bardzo atrakcyjny dzbanek, gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi