rymulus Napisano 3 Kwietnia 2023 Share Napisano 3 Kwietnia 2023 Galeria z Mirage III, która pojawiła się ostatnio na forum przypomniała mi, że kilka miesięcy temu też popełniłem Mirage III tylko, że w wersji dwumiejscowej. Model jak na mnie zrobiony w ekspresowym tempie, bez dodatków, bez samodzielnych przeróbek (poza rurką pitota). Tempo prac doprowadziło oczywiście do błędów, które wyłapałem jak model był już gotowy. Okazało się, że koziołki na wlotach powietrza przykleiłem w odwrotną stronę. Jakby ktoś miał na zbyciu te kalki to chętnie bym je przygarnął. Na drabinki nie zwracajcie uwagi bo uległy w czasie lotu samo destrukcji co jest mi nawet na rękę bo wyszły mi trochę za masywne. Zdjęcia oryginału na których się wzorowałem. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 4 Kwietnia 2023 Share Napisano 4 Kwietnia 2023 Podoba mi się powierzchnia. Tak fajnie delikatnie zmęczona z wyczuciem. Zwłaszcza spod. Gratulacje fajnego dżeta! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 4 Kwietnia 2023 Share Napisano 4 Kwietnia 2023 Bardzo ładne Mirage... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 4 Kwietnia 2023 Share Napisano 4 Kwietnia 2023 A ja to się dopiero w Bytomiu dowiedziałem, że takiego popełniłeś. Bardzo fajny model, choć nie do końca po "Twojej linii" detalowania, to jednak łapał za oko . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Kwietnia 2023 Share Napisano 4 Kwietnia 2023 Bardzo ładny Mirage. Pobrudzony z wyczuciem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 4 Kwietnia 2023 Share Napisano 4 Kwietnia 2023 Bardzo mi się podoba efekt końcowy, a Modelsvit opracował naprawdę fajny modelik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JollyMonk Napisano 5 Kwietnia 2023 Share Napisano 5 Kwietnia 2023 (edytowane) Modelswit ma w tym tygodniu święto)) Model bardzo mi się spodobał, kolory kamuflażu są dobrze dobrane, lubię gdy malowanie modelu jest wzorowane na zdjęciu. Dobrze, że producent usunął zbędne nitowanie. Gratulacje! Edytowane 5 Kwietnia 2023 przez JollyMonk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 5 Kwietnia 2023 Share Napisano 5 Kwietnia 2023 A ostatnio miałem dylemat. Kolejnego Mirage ponownie ponownie po koszernemu czy może dla odmiany po afrykańsku. No i namówił... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi