kowal76 Napisano 6 Kwietnia 2023 Share Napisano 6 Kwietnia 2023 Kolejny model trafił na półkę. Jest nim Hellcat od Eduarda w skali 1/48 w wersji Weekend. Mój pierwszy zrobiony Eduard w skali 1/48 :). Model malowany farbkami Gunze i brudzony olejami Miga oraz AK. Użyłem pierwszy raz też kredek do wykonania śladów eksploatacji. Z dodatków wykorzystałem tablicę 3D, pasy oraz żywiczne koła od Eduarda. Swiatła na spodzie kadłuba, to wyrób AK. Oczywiście jak zwykle jest trochę niedoróbek, ale generalnie jestem zadowolony z tego modelu :). 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Kwietnia 2023 Share Napisano 6 Kwietnia 2023 No i dało radę z jednokolorowym, ciemnym malowaniem. Bardzo fajnie się prezentuje . I klasyczne pytanie: co następne ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 6 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2023 5 minut temu, barszczo napisał: No i dało radę z jednokolorowym, ciemnym malowaniem. Bardzo fajnie się prezentuje . I klasyczne pytanie: co następne ? Dziękuję :). Zastanawiam się jeszcze co następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 6 Kwietnia 2023 Share Napisano 6 Kwietnia 2023 Bardzo fajny kocurek! Podobają mi się okopcenia od wydechów - aczkolwiek osobiście bym uderzył w jaśniejsze tony. Jest dobrze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 6 Kwietnia 2023 Share Napisano 6 Kwietnia 2023 Przestrzenny, nie monotonny, z umiarem zużyty. Podoba mi się, gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 7 Kwietnia 2023 Share Napisano 7 Kwietnia 2023 Ładny. Taki jak lubię. Z lekką eksploatacją ale garażowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 7 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2023 Dziękuję i cieszę się że się podoba :). Dziś odkurzam sobie modele i stwierdziłem, że Hellcat jednak był sporym myśliwcem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 7 Kwietnia 2023 Share Napisano 7 Kwietnia 2023 Dziś odkurzam sobie modele No tak trzeba. Takie męskie porządki przedświąteczne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 8 Kwietnia 2023 Share Napisano 8 Kwietnia 2023 Bardzo ładna praca. Okopcenia git. W dniu 6.04.2023 o 17:49, kowal76 napisał: , ale generalnie jestem zadowolony z tego modelu :). Też bym był. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Kwietnia 2023 Share Napisano 8 Kwietnia 2023 Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 9 Kwietnia 2023 Share Napisano 9 Kwietnia 2023 Fajny podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 9 Kwietnia 2023 Share Napisano 9 Kwietnia 2023 Ładnie wyszedł i fajnie że jednobarwny. Faktycznie spory jest, F4 Corsair jeszcze większy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 9 Kwietnia 2023 Share Napisano 9 Kwietnia 2023 W dniu 6.04.2023 o 17:49, kowal76 napisał: ale generalnie jestem zadowolony z tego modelu :). I bardzo dobrze. Sporo się dzieje na tej jednolitej (z pozoru) powierzchni, ona jest bardzo urozmaicona, nie jest nudno i ponuro. Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 9 Kwietnia 2023 Share Napisano 9 Kwietnia 2023 W dniu 7.04.2023 o 09:08, kowal76 napisał: Dziękuję i cieszę się że się podoba :). Dziś odkurzam sobie modele i stwierdziłem, że Hellcat jednak był sporym myśliwcem Już miałem coś zażartować o ustawianiu modeli w różnej skali obok siebie, (np że I-16 byłby jeszcze większy bo w 32) bo byłem przekonany że Phantom jest w 72 ale... dogrzebałem się do jego galerii, no jak nic w 48 Faktycznie duży ten Hellcat, albo inaczej - F-4 mniejszy niż by się można spodziewać, i w sumie będąc ostatnio w MLP też miałem wrażenie że niby taki kolos a gabarytami to jak, zdawałoby się sporo mniejszy, 29ty. Hellcat b ładny, podoba mi się w tym jednolitym ciemnym malowaniu, zrobiłeś ogromny progres na przestrzeni ostatnich lat Pozdr ww 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 9 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2023 Cieszę się że model się podoba. Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi