abtb Napisano Wtorek o 10:22 Share Napisano Wtorek o 10:22 14 godzin temu, Kon_Bar napisał: o PF-ie piszesz? Dokładnie TAK! Dziś poczmistrz doniesie stosowne dodatki i będzie PF z szachownicami (tylko nic nie mówcie @Grzes-owi ) i Monsunami. Do pełni szczęścia dorzucam jeszcze drabinkę i F.O.D.-y czyli będzie full open version. Kolorystycznie zawierzam instrukcji Modelmakera i planuję zrobić popielatego "0612" Zawsze to większa szansa na sukces niż struganie tego U (a przynajmniej będzie łatwo i RELAKSACYJNIE ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Wtorek o 11:40 Share Napisano Wtorek o 11:40 Godzinę temu, abtb napisał: będzie PF z szachownicami trudno zebrać myśli by sensownie coś napisać Wyrażę się więc taką trójcą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano Wtorek o 17:40 Autor Share Napisano Wtorek o 17:40 Ja też bardziej liczyłbym na DDR-a z Monsunami rzecz jasna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano Środa o 22:28 Autor Share Napisano Środa o 22:28 Nie wiem, czy uda mi się coś jeszcze poprawić. Chyba spróbuje Mr. Surfacer i dopiero ew polerowanie, bo teraz szpachla wykrusza się od samego patrzenia... Dół mam nadzieje jeszcze nieco poprawić - jedna czy dwie linie są za krzywo... Może decyzja @abtb o porzuceniu projektu nie była taka zła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Czwartek o 05:59 Share Napisano Czwartek o 05:59 7 godzin temu, Kon_Bar napisał: jedna czy dwie ewentualnie dziesięć 7 godzin temu, Kon_Bar napisał: decyzja @abtb o porzuceniu projektu przestań się mazać. Zrób poprawki i do przodu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Czwartek o 06:17 Share Napisano Czwartek o 06:17 (edytowane) 5 godzin temu, Grzes napisał: ewentualnie dziesięć Rzadko się z Tobą zgadzam, ale dziś wyjątkowo muszę przyznać tobie rację Ja bym to wszystko zalał CA, i w tym rzeźbił OBOWIĄZKOWO od taśmy. A jak już w szpachli @Kon_Bar ryjesz to polecam czeską piłkę - nie wyrywa i nie strzępi szpachli jak rysiki wszelkiej maści. 12 godzin temu, Kon_Bar napisał: Może decyzja @abtb o porzuceniu projektu nie była taka zła W sensie, że nie robię ci konkurencji, czy że raczej efekt końcowy może być nie zadowalający ? Ja tego modelu jeszcze tak zupełnie nie odpuściłem Edytowane Czwartek o 11:07 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Czwartek o 10:54 Share Napisano Czwartek o 10:54 4 godziny temu, abtb napisał: Rzadko się z Tobą zgadzam A ja myślę, że nie jest aż tak źle 4 godziny temu, abtb napisał: A jak już w szpachli @Kon_Bar ryjesz to polecam czeską piłkę Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Czwartek o 14:34 Share Napisano Czwartek o 14:34 Najlepszym rozwiązaniem będzie rycie w CA. Szpachla zawsze może się wykruszyć nawet jak linie będą nacinane czeską piłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi