raptorf22 Napisano 24 Września 2023 Share Napisano 24 Września 2023 Byłem wczoraj, niestety zgapiłem się że rejestracja była do środy....mój błąd. Poziom prac bardzo dobry, miejsce również ok, z klimatem. Mam uwagi do słabego oświetlenia może w kolejnej edycji? Kto jest autorem I-22 w 1/48? bardzo ładna praca, tak samo Master czy Orlik TC II od podstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 24 Września 2023 Share Napisano 24 Września 2023 Sporo jest już relacji foto, więc zamieszczę tylko jedną fotkę PS. Mam nadzieję, że nie wywoła (nomen omen) gówno-burzy jak w przypadku „cycatki” w Jaworznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 24 Września 2023 Share Napisano 24 Września 2023 Cycatke i tu na zdjęciach widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 24 Września 2023 Share Napisano 24 Września 2023 Tak, była, ale już nie miałem sumienia zamieszczać tu fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 24 Września 2023 Share Napisano 24 Września 2023 @Thalgonis znowu prowokację robisz bo ten AT to trochę w takiej pozycji jakby w potrzebie. A o tym też ostatnio było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 24 Września 2023 Share Napisano 24 Września 2023 Dobra, dużo jeżdżę, ale jednak przestanę wstawiać jakieś fotorelacje, mam do tego wyraźnego pecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 24 Września 2023 Share Napisano 24 Września 2023 Bylem dziś . Poogladałem . Uścisnąłem rekę mistrzowi Marcinowi. Było generalnie calkiem fajnie . Kilka " poloników" ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 24 Września 2023 Autor Share Napisano 24 Września 2023 Bardzo dziękujemy za odwiedziny na naszych zawodach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 24 Września 2023 Share Napisano 24 Września 2023 7 godzin temu, Thalgonis napisał: Sporo jest już relacji foto, więc zamieszczę tylko jedną fotkę PS. Mam nadzieję, że nie wywoła (nomen omen) gówno-burzy jak w przypadku „cycatki” w Jaworznie Ten model jest tak stary jak warszawska Babaryba, albo jeszcze starszy. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 24 Września 2023 Share Napisano 24 Września 2023 (edytowane) O renifery. Ratowałem CA na Paprykarzu . Taw: Ich ben sznapii. Das kleine krokodil Edytowane 24 Września 2023 przez MayonesEXG7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 25 Września 2023 Share Napisano 25 Września 2023 W dniu 23.09.2023 o 20:08, klima1 napisał: Faktycznie, oświetlenie tragicznie słabe. Jak po czarnej kawie................. zwłaszcza pod ścianą ,,lotniczą". Wrzucenie szamatopłatów do jednego wora z innymi śmigłami uważam za nieporozumienie. Dwa misterne szmaciaki 1/32 stały w ciemnym kąciku zupełnie nie zauważone. Nie, nie moje bo ja takich nie robię. To tyle. Reszta mega fajnie. Dzięki za organizację. Pozdrawiam spotkanych kolegów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 25 Września 2023 Autor Share Napisano 25 Września 2023 @marek dniestety z oświetlenie nie było zależne od nas . A jako organizatorzy sami nie spodziewaliśmy się takiej frekwencji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_matejko Napisano 25 Września 2023 Share Napisano 25 Września 2023 Byłem pierwszy raz na tej imprezie. Było świetnie, modele przepyszne, nagrody okazałe. Jedynie oświetlenie nieco psuło efekt, bo chodziłem nad stołami z latarką. Ale to nic, bo i tak było bardzo fajnie. Gratuluję organizatorom i dziękuję za możliwość spotkania z całą rzeszą wspaniałych modelarzy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 25 Września 2023 Share Napisano 25 Września 2023 Lublin dopiero dziś dotarł do domu. Z założenia zostaliśmy dzień dłużej w Poznaniu. Co do imprezy, to bardzo zacna. Bardzo dużo pięknych modeli. Spotkania z dawnymi znajomymi bezcenne. Jeszcze raz dzieki wielkie dla organizatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 25 Września 2023 Autor Share Napisano 25 Września 2023 Grupa Modelarska Nowy Targ, podsumowała nasze zawody, swoim góralskim okiem Miłej lektury https://www.gmnt.eu/aktualności/raport-vii-model-show-poznań-22-24092023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 25 Września 2023 Share Napisano 25 Września 2023 49 minut temu, Bartosz Ciesielski napisał: Grupa Modelarska Nowy Targ, podsumowała nasze zawody, swoim góralskim okiem Miłej lektury https://www.gmnt.eu/aktualności/raport-vii-model-show-poznań-22-24092023 Fajny opis. My z Lublina zrobiliśmy ponad 1100 km ale warto było. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 26 Września 2023 Autor Share Napisano 26 Września 2023 Czasem tak bywa, że zawodnik w trakcie zakończenia gdzieś znika, tak tez było podczas próby wręczenia Grand Prix VIII Model Show, ale udało się Pan Tomasz się znalazł i mogliśmy wręczyć osobiście puchar oraz nagrody. W mniejszym gronie, ale z pełnym namaszczeniem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 26 Września 2023 Autor Share Napisano 26 Września 2023 (edytowane) Dziękujemy Jesteście niesamowici, ogromnym zaszczytem było Was gościć i spotkać się na naszych zawodach. Zarejstrowaliście 914 modeli, co jest naszym rekordem Dziękujemy jeszcze raz Edytowane 26 Września 2023 przez Bartosz Ciesielski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 26 Września 2023 Share Napisano 26 Września 2023 Mogę się mylić, jeśli tak to mnie poprawcie . Na giełdzie nie widziałem praktycznie modeli pojazdów bojowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 26 Września 2023 Share Napisano 26 Września 2023 Chyba się mylisz, były, ale żywiczne Nie mówiąc o kartonowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 27 Września 2023 Autor Share Napisano 27 Września 2023 Dziękujemy wszystkim, którzy wsparli nasze zawody Dziękujemy Sportowa"13" za wieloletnie wsparcie, 2 Skrzydło Lotnictwa Taktycznego za Patronat honorowy oraz #poznanwspiera za dofinansowanie konkursu ze środków budżetowych Miasta Poznania Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 27 Września 2023 Autor Share Napisano 27 Września 2023 Nasz Partner Medialny, eastmodels.sk przestawia film, z najlepszymi pracami samolotów. Miłego oglądania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Września 2023 Share Napisano 27 Września 2023 Wiem że już po imprezie ale dopiero teraz zwróciłem na to uwagę. Dlaczego na PWM nie było nawet najmniejszej wzmianki o waszym konkursie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 27 Września 2023 Share Napisano 27 Września 2023 Godzinę temu, Xmen napisał: Dlaczego na PWM nie było nawet najmniejszej wzmianki o waszym konkursie? Tam tyle pajęczy wisi, że może nie zauważyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 27 Września 2023 Autor Share Napisano 27 Września 2023 2 godziny temu, Xmen napisał: Wiem że już po imprezie ale dopiero teraz zwróciłem na to uwagę. Dlaczego na PWM nie było nawet najmniejszej wzmianki o waszym konkursie? Szczerze myślałem że PWM już przeszedł do historii 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi