Mitrandir Napisano 13 Lipca 2023 Napisano 13 Lipca 2023 (edytowane) Model tego śmigłowca od dawna mi chodził po głowie, zarówno z sentymentu jak i fascynacji dla tej maszyny. Anakonda to wersja śmigłowca W-3A Sokół przystosowana do ratownictwa morskiego. Kilka lat temu miałem okazję "pomacać" ten egzemplarz... po brzuchu, i od tamtej pory wiedziałem, że będzie moja ... Choćby w miniaturce. Co zaś się tyczy numeru 0906, był to ostatni oddany do służby egzemplarz, wyposażony już m.in w noktowizję. Maszyna ta stała się swoistym pierwowzorem wersji docelowej. Obecne malowanie wersji WARM jest efektowne, ale to właśnie te krzyże maltańskie mnie urzekły, i misja jaką ze sobą niosą. Mam nadzieję, że i Wam się spodoba Edytowane 13 Lipca 2023 przez Mitrandir 24 Cytuj
Vieh_san Napisano 14 Lipca 2023 Napisano 14 Lipca 2023 No jest elegancki, mój TOPRowski czeka grzecznie cały czas w kolejce. 1 Cytuj
Billo Bill Napisano 14 Lipca 2023 Napisano 14 Lipca 2023 Cytując klasyka ,,no ładne cacko'' Model prezentuje się kozacko ,ale to już norma w twoich warsztatach i galeriach 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 14 Lipca 2023 Autor Napisano 14 Lipca 2023 20 minut temu, Billo Bill napisał: Cytując klasyka ,,no ładne cacko'' Model prezentuje się kozacko ,ale to już norma w twoich warsztatach i galeriach Dziękuję bardzo. Dużo łatwiej było mi zrobić model, niż dobre zdjęcia... zwłaszcza z tym białym kolorem. Jakaś masakra. I na białym tle i na czarnym próbowałem i ni cholery to nie wyglądało. Wysoki kontrast malowania też nie ułatwiał dlatego tyle trwało przygotowanie galerii. 1 Cytuj
barszczo Napisano 14 Lipca 2023 Napisano 14 Lipca 2023 Świetny jest, lubię takie pootwierane modele . Cytuj
burzatg Napisano 14 Lipca 2023 Napisano 14 Lipca 2023 Świetny Patrzeć i chłonąć. Jak zwykle Ekstraklasa. Już to niedawno pisałem, Twoje modele śmigłowców są motywacją do ich zrobienia. Ja mam plan na Sokoła TOPR i Anakondę. Dzięki tej galerii te plany są coraz bliższe. Dziękuję za miłe doznania 1 Cytuj
Adamo722 Napisano 14 Lipca 2023 Napisano 14 Lipca 2023 Fajny podoba się aż sam nabrałem ochoty na sklejenie takiego może kiedyś 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 14 Lipca 2023 Autor Napisano 14 Lipca 2023 2 godziny temu, barszczo napisał: Świetny jest, lubię takie pootwierane modele . ... Przeca on jest gotowy do lotu 1 Cytuj
barszczo Napisano 14 Lipca 2023 Napisano 14 Lipca 2023 24 minuty temu, Mitrandir napisał: ... Przeca on jest gotowy do lotu Ale otwarty na przestrzał . 1 Cytuj
Vieh_san Napisano 14 Lipca 2023 Napisano 14 Lipca 2023 7 godzin temu, Mitrandir napisał: Dziękuję bardzo. Dużo łatwiej było mi zrobić model, niż dobre zdjęcia... zwłaszcza z tym białym kolorem. Jakaś masakra. I na białym tle i na czarnym próbowałem i ni cholery to nie wyglądało. Wysoki kontrast malowania też nie ułatwiał dlatego tyle trwało przygotowanie galerii. Ja mam na taki wypadek szary brystol i polecam. 1 Cytuj
bart207skw Napisano 17 Lipca 2023 Napisano 17 Lipca 2023 Przez Ciebie czuję się jeszcze bardziej zdopingowany aby skończyć Toprowskiego. Bardzo fajnie zrobiony; wygląda jak w realu w 1:1. Im loving It!!! Ave Śmigłowcowy Cezarze!!! Cytuj
Mitrandir Napisano 17 Lipca 2023 Autor Napisano 17 Lipca 2023 Godzinę temu, bart207skw napisał: Przez Ciebie czuję się jeszcze bardziej zdopingowany aby skończyć Toprowskiego. Bardzo fajnie zrobiony; wygląda jak w realu w 1:1. Im loving It!!! Ave Śmigłowcowy Cezarze!!! Bardzo się cieszę, że Cię zmotywowałem cieszy mnie również, że i Tobie się podoba... Ale czy musisz tak publicznie sobie ze mnie robić jaja Cytuj
bart207skw Napisano 18 Lipca 2023 Napisano 18 Lipca 2023 W dniu 17.07.2023 o 12:30, Mitrandir napisał: Ale czy musisz tak publicznie sobie ze mnie robić jaja Ależ skąd, broń Boże! Ja tylko wychwalam pod niebiosa twoje modelarskie dokonania!!! 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 18 Lipca 2023 Autor Napisano 18 Lipca 2023 Godzinę temu, bart207skw napisał: Ależ skąd, broń Boże! Ja tylko wychwalam pod niebiosa twoje modelarskie dokonania!!! ... Nie brnij 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi