MaciejW Napisano 19 Września 2023 Share Napisano 19 Września 2023 Witam, Dawno mnie tu nie było, ale żeby nie było że nic nie działam modelarsko to taki oto szkrab powstał. Postarałem się upchnąć tyle detalu ile się dało, jednak ta skala rządzi się swoimi prawami i chyba przyszła pora dokończyć coś w większej skali. Jeśli chodzi o jakoś modelu to mogę powiedzieć że Vespid już przyzwyczaja do bardzo dobrej jakości modeli z masą dodatków. Malowanie oczywiście S-F. Fajnie jest znowu mieć wenę, chęci i czas na modelarstwo. Zapraszam do oglądania i komentowania (można rzucać kamieniami ) 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 20 Września 2023 Share Napisano 20 Września 2023 Nie moja skala, ale fajny wyszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 20 Września 2023 Share Napisano 20 Września 2023 Podoba mi się brudzenie, takie w punkt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 20 Września 2023 Share Napisano 20 Września 2023 Bardzo udany, podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 20 Września 2023 Share Napisano 20 Września 2023 Według mnie nie ustępuje 1:35. Ja osobiście z wielu powodów nie podjął bym się takiemu wyzwaniu. Wygląda genialnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 20 Września 2023 Share Napisano 20 Września 2023 Przyciąga oko fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 20 Września 2023 Share Napisano 20 Września 2023 Przy takim wykonaniu skala ma znaczenie drugorzędne - model wygląda niesamowicie dobrze. Za taki model w 1:35 to czapki z głów a w 1/72 to i ukłon się należy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 20 Września 2023 Share Napisano 20 Września 2023 Świetna jest! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 20 Września 2023 Autor Share Napisano 20 Września 2023 Dziękuję bardzo za wszystkie pozytywne komentarze - motywują do dalszego działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi