ireneusz Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października To ja wiem ale kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października 4 godziny temu, ireneusz napisał: To ja wiem ale kiedy? Że tak powiem za Nikodemem Dyzmą: "sprawa jest w załatwianiu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 11 Listopada Share Napisano 11 Listopada Iskra, w 72 nie będzie robiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Listopada Share Napisano 11 Listopada 17 minut temu, em napisał: O! Iskra z Białej Podlaskiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 11 Listopada Share Napisano 11 Listopada Czy to jest drukowana Iskra w skali 1/48? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 11 Listopada Share Napisano 11 Listopada Tak, będzie w 24/32/48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi