Mitrandir Napisano 26 Października 2023 Share Napisano 26 Października 2023 (edytowane) Tak trochę nie zręcznie się skończył ten warsztat... nie po ruchy w Izraelu i zaognienie się sytuacji nie sprzyja modelowaniu. Zaraz ktoś wyskoczy z tekstem, że pod publiczkę. Otóż nie ...i każdy kto kiedykolwiek próbował zrobić coś z mach 2 wie, że nie da się szybko jak ofensywę Ale dosyć polityki i żeby wszyscy byli zadowoleni następny będzie np irański, a co Przed Szanowną Konfraternią S.A. 321K "Tzir'a" (Szerszeń) z izraelskich sił powietrznych. Malowanie łaciate z przełomu 75/80roku (brak żółtych krokiewek rozpoznawczych używanych po wojnie z Libanem w 1980r ) Przyjemnego oglądania I żeby nie było... Następny RH-53D Iran Navy Edytowane 26 Października 2023 przez Mitrandir 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 26 Października 2023 Share Napisano 26 Października 2023 Grzesiu, wierzę, że zdjęciami chciałeś oddać klimat Bliskiego Wschodu, ale żeby robić galerię przy jednym źródle światła... Żądam nowych, lepszych fotek! Co do samego modelu - widziałem i uważam, że na żywo wygląda świetnie! Wywołuje pewne zdziwienie, bo po sklejeniu wydaje się taki... mały. Bez porównania z Mi-8 etc. wydaje się, że powinien być sporo, sporo większy a tu zaskoczenie - zaleta kolekcji w jednej skali Gratulacje z powodu ukończenia - zwłaszcza, że to słynny Mach 2 (a na Clear prop-a nie ma co czekać przez najbliższy rok, dwa na pewno). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Października 2023 Share Napisano 26 Października 2023 powiem tak... złożenie do kupy Macha2 to jak wejść w klapkach na Rysy... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Października 2023 Autor Share Napisano 26 Października 2023 2 godziny temu, Kon_Bar napisał: Grzesiu, wierzę, że zdjęciami chciałeś oddać klimat Bliskiego Wschodu, ale żeby robić galerię przy jednym źródle światła... Żądam nowych, lepszych fotek! Od razu żądam, żądam... A komitet protestacyjny to gdzie? Poza tym przypominam, że to jest już latający zabytek i prezentowany jest jako eksponat muzealny A tak na poważnie, nie dysponuje chwilowo innym źródłem światła... Więc jeżeli tak bardzo dziękuję w oczy to będziesz musiał chwilę poczekać, bo z flashem tego modelu nie ma co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 26 Października 2023 Share Napisano 26 Października 2023 Super robota. Wiem co mowię bo sam robię go etapami od zdrażnienia do zdrażnienia i jestem na etapie szlifowanie i obróbki części. Świetnie wyszedł. Gratuluje wyróżnienia! Czekam na model z Iranu - ma fajne malowanie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 26 Października 2023 Share Napisano 26 Października 2023 Bardzo ładnie wyszedł dla mnie egzotyka, w ogóle pierwszy raz się spotykam z tą konstrukcją. Te oszklenie kabiny pilotów trochę mi się kojarzy z jakimiś statkami kosmicznymi si-fi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Października 2023 Autor Share Napisano 26 Października 2023 13 minut temu, Vieh_san napisał: Bardzo ładnie wyszedł dla mnie egzotyka, w ogóle pierwszy raz się spotykam z tą konstrukcją. Te oszklenie kabiny pilotów trochę mi się kojarzy z jakimiś statkami kosmicznymi si-fi. To Francuska konstrukcja więc może tak być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 26 Października 2023 Share Napisano 26 Października 2023 32 minuty temu, Mitrandir napisał: To Francuska konstrukcja więc może tak być... Ja ich tylko z ATR'a 42 znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Października 2023 Autor Share Napisano 26 Października 2023 12 minut temu, Vieh_san napisał: Ja ich tylko z ATR'a 42 znam A... Alouette III nie znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 26 Października 2023 Share Napisano 26 Października 2023 32 minuty temu, Mitrandir napisał: A... Alouette III nie znasz? A to też od nich? W takim razie może więcej znam tylko nie wiem, że to od nich. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Października 2023 Share Napisano 26 Października 2023 Świetny . I to malowanie... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 1 Listopada 2023 Share Napisano 1 Listopada 2023 Świetny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yachieku Napisano 9 Listopada 2023 Share Napisano 9 Listopada 2023 Fajny śmiglak i jak zwykle wykonanie 1 klasa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 22 Stycznia Share Napisano 22 Stycznia Szacun, ładnie sklejony i zmontowany, plusik ode mnie za Chel ha'Avir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi