Leszek.Sz. Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 W sumie rocznica 90-co lecia polskich skrzydeł dawno za nami ale co tam - MiG-21bis 34PLM Babie Doły Mam propzycję żeby przykleić ten temat w Galerii i zmienić nazwę na np. ''Lotnictwo z szachownicą''. Można by tu umieszczać po jednej fotce modelu a reszta z dokładnym opisem, pełnym foto i ewentualną dyskusją o modelu w ''normalnej'' Galerii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 General Aircraft Limited GAL.48 Hotspur - 1/72 - Frog/Novo Marcel Bloch MB.200 - 1/72 - KP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 ZIO BY NAITT Maszynki fajne, ale gdzie tam jest biało-czerwona szachownica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Patrząc po galeriach na pwm-mie to obie maszyny są w Polskich jednostkach używane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Na hotspurach chyba 1 brygada Sosabowskiego trenowała, a blochy we Francji nasi piloci używali ale chyba nie bojowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Witam. Dorzucam Morane Saulnier 406 firmy A-Z 1:48 oraz Aircobra P-400 firmy Eduard 1:48 Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 To może i ja coś wrzucę. PZL P7 Mastercraft 1;72, pierwszy i jak na razie jedyny na poważnie sklejony samolot. Wiem że jest cała masa błędów, świecenia kalkomanii niczym nie dało się zlikwidować, ale zwaloryzowanym wnętrzem przebija wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 22 Września 2010 Share Napisano 22 Września 2010 Na szybciutko: Polikarpow UTI-4 - 1/72 - ICM Potez 540 - 1/72 - Heller/Smer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr D. Napisano 22 Września 2010 Share Napisano 22 Września 2010 Lim 2/Mig 15 bis - HobbyBoss 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 24 Października 2010 Share Napisano 24 Października 2010 Spitfire Vb Revell 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 24 Października 2010 Share Napisano 24 Października 2010 Jeszcze coś ode mnie niedawno prezentowany w galerii Lim-2 [MiG-15bis] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł S Napisano 24 Października 2010 Share Napisano 24 Października 2010 To i ja swój dorobek zaprezentuję : Wszystkie mają swoje osobiste galerie galerie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 24 Października 2010 Share Napisano 24 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 24 Października 2010 Autor Share Napisano 24 Października 2010 Bardzo ładny Antoni. Mój ulubiony samolot. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 24 Października 2010 Share Napisano 24 Października 2010 Lim-6bis 1F01-01 z 45 lpszb w Babimoście, pomalowany w kamuflażu wykonanym w trakcie remontu w WZL-2 w Bydgoszczy w końcu lat 80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 24 Października 2010 Share Napisano 24 Października 2010 Adam, możesz dać jakieś bliższe zdjęcia "etiopskiej" ósemki? Robiłeś do niej godło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł S Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 A ja bym prosił o galerię tej Mi-14, jeśli można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 No to jeszcze ja się pochwalę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 Ale fajny Mig-21, z czego zrobić takie płyty jak na lotnisku są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 SPAD XIII - 1/72 - Eduard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 28 Października 2010 Share Napisano 28 Października 2010 Słuszna akcja jest słuszna. TS-11 Iskra Mastercraft 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 29 Października 2010 Share Napisano 29 Października 2010 Hawker Hurricane Mk. I Trumpeter 1/24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 29 Października 2010 Share Napisano 29 Października 2010 Model troche już opatrzony(Bilek ,1/72) ale tu go chyba nie wstawiałem, 100% z biało-czerwoną: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 29 Października 2010 Share Napisano 29 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 30 Października 2010 Share Napisano 30 Października 2010 Moderator, to wywali Wasze pyskówki i tyle ...myślę że to dobry pomysł. Temat jest tak szeroki, że spokojnie mieszczą się w nim też historyczne maszyny bez szachownicy, na których latali nasi lotnicy. P.S. Założyciel tematu mógłby zadbać o swoje fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi