jacek Napisano 8 Stycznia Autor Share Napisano 8 Stycznia Aktualnie moja Iskra cała pobladła czyli schnie matt. Dodatkowo wjechało całe wyposażenie kabiny. Jutro może stanie na kołach? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia 19 minut temu, jacek napisał: wjechało całe wyposażenie kabiny Wygląda elegancko W tym miejscu chyba powinieneś podmalować numer: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 8 Stycznia Autor Share Napisano 8 Stycznia 57 minut temu, Grzes napisał: Wygląda elegancko W tym miejscu chyba powinieneś podmalować numer: Myślałem o tym. Dajnik w tym miejscu jest gigantyczny i rozdziera kalkę, boje się jednak że po poprawkach farba będzie się bardzo odznaczać i wyjdzie jeszcze gorzej. Zostawię jednak jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia 4 minuty temu, jacek napisał: boje się jednak że po poprawkach farba będzie się bardzo odznaczać Weź przestań. Taki fachowiec jak Ty, spokojnie sobie poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 8 Stycznia Autor Share Napisano 8 Stycznia Godzinę temu, Grzes napisał: Weź przestań. Taki fachowiec jak Ty, spokojnie sobie poradzi. No i wziął i wywiercił mi dziurę w brzuchu. Niby wiem że to wygląda jak wygląda ale z boku jest trochę inaczej. Tak się pocieszam bo to znacząco jakością nie odstaje od reszty. Jeszcze odczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia a ja bym zrobil to tak, po nalozeniu kalek na gladka powierzchnie - na koniec ten wlot ( tutaj z plastiku 0,13 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 8 Stycznia Autor Share Napisano 8 Stycznia 1 godzinę temu, BRAVO112 napisał: a ja bym zrobil to tak, po nalozeniu kalek na gladka powierzchnie - na koniec ten wlot ( tutaj z plastiku 0,13 ) Tak. To dobry pomysł i rada tyle że dla mnie za późno. Po za tym te wloty zestawowe są gigantyczne i nawet po nałożeniu kalek przysłoniły by je więc i tak trzeba by było coś domalowywać. Boje się że farba będzie znacząco różnic się od kalek i zamiast poprawić to tylko pogorszę sprawę. Jutro jeszcze się nad tym zastanowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia Wybór należy do Ciebie... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 9 Stycznia Autor Share Napisano 9 Stycznia Stanął mi!!! Nie po raz pierwszy ale tym razem jestem szczęśliwszy niż zwykle 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 9 Stycznia Share Napisano 9 Stycznia Z biegiem lat może zaistnieć tendencja do zmiany tych proporcji. Tak, czy siak - gratulacje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 9 Stycznia Autor Share Napisano 9 Stycznia Uwaga!!! Jestem groźna!!! Mam ząbki i nie zawaham się ich użyć. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 9 Stycznia Share Napisano 9 Stycznia Zawsze lubiłem takie kompaktowe, urocze złośnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 9 Stycznia Autor Share Napisano 9 Stycznia Jeszcze tylko kabinka i właściwie to będzie koniec. Pewnie jutro pójdzie do gablotki. W tym miejscu bardzo chciałbym podziękować wszystkim za obserwowanie i komentarze. Zwłaszcza te z uwagami bo one najbardziej dopingują do lepszej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Stycznia Share Napisano 9 Stycznia Brawo, jest fajnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 10 Stycznia Autor Share Napisano 10 Stycznia Ostatni akord czyli owiewka i lusterko na niej i do gabloty. Jeszcze raz wielkie dzięki za te 6,5k wyświetleń i porady. A teraz do gabloty marsz! Do następnej razy. Pozdrawiam. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia Ej, ale będzie jakaś galeria, aby zobaczyć krulową w pełnej krasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia 11 minut temu, Moses napisał: krulową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 10 Stycznia Autor Share Napisano 10 Stycznia 27 minut temu, Moses napisał: Ej, ale będzie jakaś galeria, aby zobaczyć krulową w pełnej krasie? No nie wiem. Model jest moim najsłabszym od lat. Wykonany trochę w pośpiechu. Można było się przyłożyć i dać z siebie więcej ale miała to być rozgrzewka po dwóch latach przerwy i była. Z daleka i dla laika wygląda ok no i jest rzadki co dodaje kolorytu w gablotce. Jednak po zbliżeniach jak na dłoni wychodzą babole których nie obronię przed konstruktywną krytyką. Do galerii nadaje się jedynie jako ciekawostka i ostrzeżenie przed zakupem. Przemyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia 39 minut temu, jacek napisał: Do następnej razy. Byle tylko była ta następna raza. A numerek widzę podmalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 10 Stycznia Autor Share Napisano 10 Stycznia Teraz, Grzes napisał: Byle tylko była ta następna raza. A numerek widzę podmalowany Tak. Po cichu próbowałem go ratować. Zastanawiałem się czy ktoś zauważy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia 3 minuty temu, Grzes napisał: Byle tylko była ta następna raza. Moks: Mam ekstra pomysł. Wiecie, kogo zrobimy następną razą? Kwinto: Nie będzie następnej razy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia Trochę trudno uwierzyć, że z takiego nawozu zdołałeś zrobić coś, co się dobrze ogląda. Zrób galerię; pod obecnymi zdjęciami wrzuć fotki "produktu" Choroszego. Dla porównania. I może dla przestrogi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia 16 minut temu, jacek napisał: Zastanawiałem się czy ktoś zauważy. Nie po to podesłałem Ci diablicę, żeby potem nie zauważać 15 minut temu, BRAVO112 napisał: Moks: Mam ekstra pomysł. Wiecie, kogo zrobimy następną razą? Kwinto: Nie będzie następnej razy. A gimbaza by nie zrozumiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 10 Stycznia Autor Share Napisano 10 Stycznia Na pewno będzie następna raza. Z tego się nie wyrasta tylko zabawki coraz droższe. Intensywnie myślę na Eurofighterem z malowaniem czerwonego barona. A potem może ten 29ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia Miały być maszyny jednomiejscowe a tu widzę 6 pudełek samolotów gdzie było więcej załogantów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi