zegeye Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Model powstał w mini-projekcie grupowym który stworzył się spontanicznie na tutejszym wątku warsztatowym. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego No i gut Góra co prawda odrobinkę za monotonna jak dla mnie, ale z drugiej strony lekkie obicia i otarcia dodają jej życia. Ciekawie wygląda różnica w podwieszeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 16 Lutego Autor Share Napisano 16 Lutego Matowy lakier jaki postanowiłem tym razem położyć na modelu strasznie spłaszczył subtelne efekty na górze. Co zrobić.... będę z tym żył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zadra Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Bardzo się podoba. Dodatkowe punkty za tempo budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Model spoko podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Też się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Mnie również się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Mnie też. Choć moim skromnym zdaniem można było odważniej zaznaczyć kopcie z wydechów. 11 godzin temu, abtb napisał: Ciekawie wygląda różnica w podwieszeniach. Mnie też to zastanawia. Czy taka asymetria podwieszeń nie powodowała np. problemów w locie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Kwestia definicji słowa problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Fajny, chociaż ten zielony (poniżej) bardziej mi się podobał. Skończysz go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 19 Lutego Autor Share Napisano 19 Lutego W dniu 17.02.2024 o 00:29, zaruk napisał: Fajny, chociaż ten zielony (poniżej) bardziej mi się podobał. Skończysz go? To ten właśnie. Kwestia temperatury barwowej oświetlenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego 3 godziny temu, zegeye napisał: To ten właśnie. Kwestia temperatury barwowej oświetlenia. Tak właśnie przyjąłem a napisałem dlatego, że na "zielonym" widoczne były efekty wcześniejszych etapów malowania, zaś "brązowy" był ich zupełnie pozbawiony. Rozumiem, że to kwestia techniki wykonania zdjęć. Skoro tak, to może udałoby się przedstawić model tak, aby te niuanse - zwiększające jego atrakcyjność - jakoś wydobyć? Chyba, że Ci się już nie chce - zrozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 20 Lutego Autor Share Napisano 20 Lutego 21 godzin temu, zaruk napisał: Tak właśnie przyjąłem a napisałem dlatego, że na "zielonym" widoczne były efekty wcześniejszych etapów malowania, zaś "brązowy" był ich zupełnie pozbawiony. Rozumiem, że to kwestia techniki wykonania zdjęć. Skoro tak, to może udałoby się przedstawić model tak, aby te niuanse - zwiększające jego atrakcyjność - jakoś wydobyć? Chyba, że Ci się już nie chce - zrozumiem. Jak rozstawię lustrzankę z namiotem (przy kolejnym modelu) to spróbuję. Ta sesja zrobiona telefonem (niezłym, ale jednak) mocno spłaszczyła te efekty. Do tego matowy lakier też to zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi