kelly9mm Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego (edytowane) Mustangów na tym forum obrodziło, zatem i ja podrzucę takiego źrebaka. Janów Podlaski to może nie jest, ale zawsze coś . Re-upload Edytowane 23 Lutego przez kelly9mm 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego O, bardzo fajny. Zwłaszcza że Francuz . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Gdzieś Ty się, chłopie wcześniej chował? Bardzo efektowne i wysmakowane miniatury budujesz. Podstawki i dobre zdjęcia to kolejne wisienki na torcie. Buffalo był świetny, utopiony czołg takoż a iten nie odstaje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 23 Lutego Autor Share Napisano 23 Lutego Taki coming out po latach, dziękuję za ciepłe słowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Świetny "konik" i na dodatek ładnie zmalowany. Jakich metalizerów użyłeś do tej miniatury? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 23 Lutego Autor Share Napisano 23 Lutego Dzięki. Troszkę tego było. Podstawa to C08 dla powierzchni lakierowanych i SM-201 dla NMF (podążałem za instrukcjami od Eduard). Do "cieniowania" paneli SM-203, SM-205 i Alclad 103. Zbiorniki paliwa SM-206. Panel przy wydechu Alclad 111. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Metal na zbiornikach jak żywy. Fantastyczny model, gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek261 Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Urodzaj na Forum na Mustangi i super wykonane. Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Ładnie się prezentuje, zwłaszcza na tej podstawce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Bardzo mi się podobają okopcenia i brud na przejsciu skrzydło-kadłub. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 23 Lutego Autor Share Napisano 23 Lutego (edytowane) Wrzuciłem linki do zdjęć w nieco wyższej rozdzielczości, domyślna składnica obrazków nieco je masakruje Edytowane 23 Lutego przez kelly9mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego Modelarska robot super. Na tym pięknym samolocie gryzą mnie żabojadowe kokardy /rzecz gustu , brakuje mi charaktrystycznego wydmuchu z prawej strony silnika. No i obiłeś śmigło na gumowym rękawie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 24 Lutego Autor Share Napisano 24 Lutego Faktycznie, zapomniałem się na tych gumowych mankietach. A możesz mi wskazać o jaki charakterystyczny wydmuch chodzi? Będę wiedział na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego Godzinę temu, kelly9mm napisał: A możesz mi wskazać o jaki charakterystyczny wydmuch chodzi? Będę wiedział na przyszłość. Nie czyń sobie wyrzutów w sąsiednich galeriach znamienitych kolegów też ich nie widać. Jeżeli nie widać na orginałach to zostały zmyte prawdopodobnie. Nawet teraz łatwo dorobić, ale nie ma przymusu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 24 Lutego Autor Share Napisano 24 Lutego oki-doki, dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego 8 minut temu, marek d napisał: Jeżeli nie widać na orginałach to zostały zmyte prawdopodobnie. Albo lot przebiegał spokojnie. Wycieki z odmy pojawiały się przy ostrym manewrowaniu, generalnie przy negatywnych przeciążeniach, jako że system jest rodem z samolotów cywilnych, nie wykonujących dzikie akrobacje myśliwców. W dzisiejszych warbirdach czasem przenosi się te wyloty w miejsca, gdzie olej może uciekać w atmosferę oszczędzając właścicielom kłopotów z myciem. W ogóle z tym trzeba uważać przy Mustangach, bo ujścia odmy zmieniały się z czasem, jeśli chodzi o ilość i lokalizację, ale w tym C-10 jest OK. Mnie trochę razi maniera odmiennego koloru na pokrywach przedziału uzbrojenia, brak szpachlowania skrzydeł i ... francuskie znaki ;). Okopcenia z wydechów trochę nazbyt komiksowe się wydają, ale nie na każdej fotce, więc nie wiem, może to rzecz obróbki zdjęć. Fotel WMA byłby milej widziany. Ale model prezentuje się rzeczywiście atrakcyjnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi