sianko Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego (edytowane) Witam Jak w tytule, dodam tylko, że to już mój trzeci Triplane ( poprzednie Revella) i raczej ostatni. Zestaw do budowy taki sobie, zestawów do waloryzacji praktycznie zero, dobrze że chociaż KP zapewniło sporo malowań do wyboru- ja wybrałem maszynę R. Collishawa, z 10dyw. RNAS. Edytowane 24 Lutego przez sianko Edycja tekstu 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego No ładne cacko. Podoba mi się. Przywieź go do Świdnicy na Bienalle. Obejrzymy go dokładniej no chyba że do Bytomia się wybierasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego Jak zawsze ciekawy pierwszak spod Twojej ręki. Przy zawadiackim Dr.I wygląda jak studencik-elegancik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego Świetna praca, bardzo ładny model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego No, i jest Collishaw! A jeden taki zapierał się, że to nie temat. Eleganckiego Sopwitha tu oglądamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego Ładne cacuszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 24 Lutego Autor Share Napisano 24 Lutego Dzięki Panowie za kamentarze 7 godzin temu, Endrju napisał: No ładne cacko. Podoba mi się. Przywieź go do Świdnicy na Bienalle. Obejrzymy go dokładniej no chyba że do Bytomia się wybierasz. E...może lepiej go za dokładnie nie oglądać, ale w Świdnicy się zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego Jak zwykle brudzenie w Twoim wydaniu pierwsza klasa (spód szczególnie). Śliczna etażerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi