Endrju Napisano 27 Października Share Napisano 27 Października Ciągle mnie zaskakujesz nowymi pomysłami. Ja też już czekam na efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 27 Października Autor Share Napisano 27 Października 2 minuty temu, Endrju napisał: Ciągle mnie zaskakujesz nowymi pomysłami. Ja też już czekam na efekt końcowy. Dziękuję, też chciałbym już skończyć ale małymi kroczkami, ciągle coś się dzieje, wczoraj udało mi się zrobić kilka czujników, co do których miałem bardzo duże wątpliwości czy to da się w jakiś sensowny i przede wszystkim wytrzymały sposób ogarnąć ale lutowanie się powiodło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 2 Listopada Autor Share Napisano 2 Listopada Pomaziane... Wklejenie tych klap wraz z siłownikami, tak aby zgrać razem ich pozycję było jak do tej pory najtrudniejszym zabiegiem w tym modelu... Tzn. jednej, bo w drugiej siłownik jest wyrwany z klapy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi