Kapitan_Kurt Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca Słowo się rzekło, podstawka zrobiona. Przedstawiam w pełni ukończony projekt. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca Fajny. Podobno ex polskie pt atakuja Białgorod w rosji :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca Petarda! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca No ładne cacko. Brawo Janek. Nie może się nie podobać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca Na Babarybie 2024 dostaniesz drugą nagrodę w rocznicę pierwszej. Betonka i roślinność-bez uwag. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca Miałem przyjemność w Bytomiu się pogapić. Świetny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca Super robota, podoba się! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca (edytowane) Na pewno miodzio już patrząc na warsztat to klasa , mimo że na zdjęciach nie do końca widać, jakieś chyba są problemy z głębią ostrości, wiadomo serwer 4.5 gb na post to duże ograniczenie, dlatego czasem lepiej też dodać ze 2, 3 zdjęcia w lepszej rozdzielczości na zewnętrzny jakiś flickr czy tam inne tego typu. Edytowane 19 Marca przez Evildead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca (edytowane) Super podstaweczka Janie Edytowane 19 Marca przez bulik58 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca (edytowane) Jest rewelacyjny! Miałem okazję macać odlewy tego dzieła i rzeczywiście jest Twardy Poza ogromem pracy włożonej w zbudowanie modelu trzeba też docenić staranne malowanie, a przede wszystkim ślady użytkowania oparte na autentycznym egzemplarzu - mój ulubiony smaczek to wypłowienie na zbiorniku paliwa, ślady po butach. No miód. No i wreszcie na podstawce, w której powstanie śmiałem powątpiewać . Prezentuj szerokiej publiczności gdzie tylko się da bo wart jest tego i ja też mam ochotę zobaczyć na żywo. Może w czerwcu się uda Edytowane 19 Marca przez TAW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca Jest moc! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 19 Marca Autor Share Napisano 19 Marca 2 godziny temu, Evildead napisał: Na pewno miodzio już patrząc na warsztat to klasa , mimo że na zdjęciach nie do końca widać, jakieś chyba są problemy z głębią ostrości, wiadomo serwer 4.5 gb na post to duże ograniczenie, dlatego czasem lepiej też dodać ze 2, 3 zdjęcia w lepszej rozdzielczości na zewnętrzny jakiś flickr czy tam inne tego typu. Wieeeem. Telefony takie teraz porobili niby bardziej zaawansowane, a coraz trudniej normalne zdjęcie zrobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 19 Marca Autor Share Napisano 19 Marca 56 minut temu, bulik58 napisał: Super podstaweczka Janie A nawet znasz osobę, która mi ją przekazała Taki elegancki człowiek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca (edytowane) 13 minut temu, Kapitan_Kurt napisał: A nawet znasz osobę, która mi ją przekazała Taki elegancki człowiek. Znam tego typa z spod ciemnej gwiazdy Godzinę temu, TAW napisał: Jest rewelacyjny! Miałem okazję macać odlewy tego dzieła i rzeczywiście jest Twardy Poza ogromem pracy włożonej w zbudowanie modelu trzeba też docenić staranne malowanie, a przede wszystkim ślady użytkowania oparte na autentycznym egzemplarzu - mój ulubiony smaczek to wypłowienie na zbiorniku paliwa, ślady po butach. No miód. No i wreszcie na podstawce, w której powstanie śmiałem powątpiewać . Prezentuj szerokiej publiczności gdzie tylko się da bo wart jest tego i ja też mam ochotę zobaczyć na żywo. Może w czerwcu się uda Za każdy razem gdy widzę go na wystawach robię nowe fotki i odkrywam szczegóły które mi umknęły wcześniej. Model ten ma coś w sobie co nie pozwala przejść koło niego bez zatrzymania się. Co do podstawki , też byłem ciekaw jej ostatecznego wyglądu Edytowane 19 Marca przez bulik58 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sam100 Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca Wspaniale wykonany model. Gratuluję Obserwuję to forum od wielu lat bez rejestracji ale w końcu ten model nakłonił mnie do założenia konta i napisania komentarza. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 22 Marca Autor Share Napisano 22 Marca 3 godziny temu, Sam100 napisał: Wspaniale wykonany model. Gratuluję Obserwuję to forum od wielu lat bez rejestracji ale w końcu ten model nakłonił mnie do założenia konta i napisania komentarza. Pozdrawiam. Miło słyszeć, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca O panie! Pozazdrościć! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 28 Sierpnia Share Napisano 28 Sierpnia Wielkie brawa Panie Janie!!!! SM102-Super Model Pojazdy PT-91 Twardy „Żółw” – Jan Szmiel 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 15 Października Share Napisano 15 Października Ale takiej gazetki to nikt nie ma;))) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 15 Października Share Napisano 15 Października (edytowane) Plakietka i autograf mistrza robi robotę. Brakuję jeszcze wina z podpisem Gomułki. Edytowane 15 Października przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi