Kapitan_Kurt Napisano 19 Marca 2024 Napisano 19 Marca 2024 Słowo się rzekło, podstawka zrobiona. Przedstawiam w pełni ukończony projekt. 28 Cytuj
mikemc Napisano 19 Marca 2024 Napisano 19 Marca 2024 Fajny. Podobno ex polskie pt atakuja Białgorod w rosji :). 1 Cytuj
Endrju Napisano 19 Marca 2024 Napisano 19 Marca 2024 No ładne cacko. Brawo Janek. Nie może się nie podobać. 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano 19 Marca 2024 Napisano 19 Marca 2024 Na Babarybie 2024 dostaniesz drugą nagrodę w rocznicę pierwszej. Betonka i roślinność-bez uwag. 1 Cytuj
halset Napisano 19 Marca 2024 Napisano 19 Marca 2024 Miałem przyjemność w Bytomiu się pogapić. Świetny. 1 Cytuj
Evildead Napisano 19 Marca 2024 Napisano 19 Marca 2024 (edytowane) Na pewno miodzio już patrząc na warsztat to klasa , mimo że na zdjęciach nie do końca widać, jakieś chyba są problemy z głębią ostrości, wiadomo serwer 4.5 gb na post to duże ograniczenie, dlatego czasem lepiej też dodać ze 2, 3 zdjęcia w lepszej rozdzielczości na zewnętrzny jakiś flickr czy tam inne tego typu. Edytowane 19 Marca 2024 przez Evildead 1 Cytuj
bulik58 Napisano 19 Marca 2024 Napisano 19 Marca 2024 (edytowane) Super podstaweczka Janie Edytowane 19 Marca 2024 przez bulik58 1 1 Cytuj
TAW Napisano 19 Marca 2024 Napisano 19 Marca 2024 (edytowane) Jest rewelacyjny! Miałem okazję macać odlewy tego dzieła i rzeczywiście jest Twardy Poza ogromem pracy włożonej w zbudowanie modelu trzeba też docenić staranne malowanie, a przede wszystkim ślady użytkowania oparte na autentycznym egzemplarzu - mój ulubiony smaczek to wypłowienie na zbiorniku paliwa, ślady po butach. No miód. No i wreszcie na podstawce, w której powstanie śmiałem powątpiewać . Prezentuj szerokiej publiczności gdzie tylko się da bo wart jest tego i ja też mam ochotę zobaczyć na żywo. Może w czerwcu się uda Edytowane 19 Marca 2024 przez TAW 1 Cytuj
Kapitan_Kurt Napisano 19 Marca 2024 Autor Napisano 19 Marca 2024 2 godziny temu, Evildead napisał: Na pewno miodzio już patrząc na warsztat to klasa , mimo że na zdjęciach nie do końca widać, jakieś chyba są problemy z głębią ostrości, wiadomo serwer 4.5 gb na post to duże ograniczenie, dlatego czasem lepiej też dodać ze 2, 3 zdjęcia w lepszej rozdzielczości na zewnętrzny jakiś flickr czy tam inne tego typu. Wieeeem. Telefony takie teraz porobili niby bardziej zaawansowane, a coraz trudniej normalne zdjęcie zrobić. 1 Cytuj
Kapitan_Kurt Napisano 19 Marca 2024 Autor Napisano 19 Marca 2024 56 minut temu, bulik58 napisał: Super podstaweczka Janie A nawet znasz osobę, która mi ją przekazała Taki elegancki człowiek. 1 Cytuj
bulik58 Napisano 19 Marca 2024 Napisano 19 Marca 2024 (edytowane) 13 minut temu, Kapitan_Kurt napisał: A nawet znasz osobę, która mi ją przekazała Taki elegancki człowiek. Znam tego typa z spod ciemnej gwiazdy Godzinę temu, TAW napisał: Jest rewelacyjny! Miałem okazję macać odlewy tego dzieła i rzeczywiście jest Twardy Poza ogromem pracy włożonej w zbudowanie modelu trzeba też docenić staranne malowanie, a przede wszystkim ślady użytkowania oparte na autentycznym egzemplarzu - mój ulubiony smaczek to wypłowienie na zbiorniku paliwa, ślady po butach. No miód. No i wreszcie na podstawce, w której powstanie śmiałem powątpiewać . Prezentuj szerokiej publiczności gdzie tylko się da bo wart jest tego i ja też mam ochotę zobaczyć na żywo. Może w czerwcu się uda Za każdy razem gdy widzę go na wystawach robię nowe fotki i odkrywam szczegóły które mi umknęły wcześniej. Model ten ma coś w sobie co nie pozwala przejść koło niego bez zatrzymania się. Co do podstawki , też byłem ciekaw jej ostatecznego wyglądu Edytowane 19 Marca 2024 przez bulik58 1 Cytuj
Sam100 Napisano 22 Marca 2024 Napisano 22 Marca 2024 Wspaniale wykonany model. Gratuluję Obserwuję to forum od wielu lat bez rejestracji ale w końcu ten model nakłonił mnie do założenia konta i napisania komentarza. Pozdrawiam. 1 Cytuj
Kapitan_Kurt Napisano 22 Marca 2024 Autor Napisano 22 Marca 2024 3 godziny temu, Sam100 napisał: Wspaniale wykonany model. Gratuluję Obserwuję to forum od wielu lat bez rejestracji ale w końcu ten model nakłonił mnie do założenia konta i napisania komentarza. Pozdrawiam. Miło słyszeć, dziękuję Cytuj
robertmodelarz Napisano 28 Sierpnia 2024 Napisano 28 Sierpnia 2024 (edytowane) Wielkie brawa Panie Janie!!!! SM102-Super Model Pojazdy PT-91 Twardy „Żółw” – Jan Szmiel Edytowane 10 Maja 2025 przez robertmodelarz 4 Cytuj
FAHR Napisano 15 Października 2024 Napisano 15 Października 2024 Ale takiej gazetki to nikt nie ma;))) 6 Cytuj
robertmodelarz Napisano 15 Października 2024 Napisano 15 Października 2024 (edytowane) Plakietka i autograf mistrza robi robotę. Brakuję jeszcze wina z podpisem Gomułki. Edytowane 10 Maja 2025 przez robertmodelarz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi