Szydercza Gała Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca (edytowane) Tu mnie jeszcze nie było Generalnie koncepcja jest taka: Do tego hałda piachu, kilku pajacUF.... powinno być OK Edytowane 24 Marca przez Szydercza Gała 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca będzie cegła ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Marca Autor Share Napisano 25 Marca To nie będzie wywrotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca Pancerny Ził-130. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 31 Marca Share Napisano 31 Marca Płyty nie trzymają skali..ale nic to-dawaj z tematem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Kwietnia Autor Share Napisano 6 Kwietnia Się robi się... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia Że co! Z tymi lusterkami to chyba jakiś żart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia Był taki jeden co maszty w 1/700 z druta robił... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia (edytowane) 12 godzin temu, abtb napisał: Że co! Z tymi lusterkami to chyba jakiś żart Oj tam oj tam, Gała robi tego Ziła relaksacyjnie, na luzaku Edytowane 7 Kwietnia przez Rafał B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia 13 minut temu, Rafał B napisał: Gała robiła - czyli że "ona"? A to przepraszam - zachowałem się jak cham 14 minut temu, Rafał B napisał: relaksacyjnie, na luzaku Ok, przyjąłem do wiadomości i więcej się nie wcinam . Chyba że będą rażące błędy w konstrukcji i wykonastwie - na co się chyba zanosi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia 1 godzinę temu, abtb napisał: - czyli że "ona"? A to przepraszam - zachowałem się jak cham fakt, rozpędziłem się, już poprawiam Reszta mej wypowiedzi jest o zabarwieniu lekko ironicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Kwietnia Autor Share Napisano 7 Kwietnia Kolega Rafał Be sprzedał mi kiedyś bezcennOM FpUłporadę: są kontrowersje- jest impreza . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia 59 minut temu, Szydercza Gała napisał: Kolega Rafał Be sprzedał mi kiedyś bezcennOM FpUłporadę: są kontrowersje- jest impreza Jestem tylko pośrednikiem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia 2 godziny temu, Rafał B napisał: Jestem tylko pośrednikiem W piekle, rozumISZ, wszyscy tak mówiOM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia 18 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Kolega Rafał Be sprzedał mi kiedyś bezcennOM FpUłporadę: są kontrowersje- jest impreza . ZiŁ130 zwłaszcza w wersji wywrotkowej zawsze budzi moje ciepłe uczucia podobnie jak Star 28 i z chęcią oglądam co tworzy ta Szydercza Gała i o ile z tych uchwytów lusterek wybrnęłaś Gało na czwórkę z plusem ( grube lusterka) to tylne błotniki są grubości przedniego opancerzenia wież działowych w jakimś ciężkim krążowniku , a wystarczyłoby użyć blaszek fotorawionych z Haulera i byłoby po kłopocie a tak to wyszła kicha. Działaj dalej jesteś obserwowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Kwietnia Autor Share Napisano 8 Kwietnia (edytowane) To nie jest wersja wywrotkowa, a ja nie zmieniałem ostatnio płci, a przynajmniej sobie nie przypominam Nie mogłem już paCZeć na te pancerne boczne szyby, przerobiłem na wersję full klima. Edytowane 8 Kwietnia przez Szydercza Gała 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia 19 godzin temu, Lipa napisał: W piekle, rozumISZ, wszyscy tak mówiOM. Nie wiem, nie byłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia W dniu 7.04.2024 o 20:47, M.A.V. napisał: Sam bym tego lepiej nie ujął! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Kwietnia Autor Share Napisano 28 Kwietnia Podstawka po rewizji i Banda Drombo Fotogramy niestety tylko pralkOM, więc kolory płaskie i bez głębi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia Ludki są bardzo śliczne, panie szanowny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia 1 godzinę temu, Szydercza Gała napisał: Banda Drombo co to za ludki ? zestawowi czy przeszczepy ? wyglądają profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia (edytowane) 2 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Tak z ciekawości, zupełnie serio. Czy świadomie sobie wykoncypowałeś, że będzie to wizualizacja powiedzenia "dwóch się gapi, jeden robi"? Jeśli tak to szacun. Zupełnie szczerze i poważnie. Edytowane 28 Kwietnia przez socjo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia 3 godziny temu, socjo1 napisał: Czy świadomie sobie wykoncypowałeś, że będzie to wizualizacja powiedzenia "dwóch się gapi, jeden robi"? Ten oparty o łopatę wyczekuje już godziny 13:00, najważniejszej godziny czasów PRL-u 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia @socjo1 , @Rafał B - mi znów się wydaje że dla realizacji koncepcji "socjalistycznej pracy zespołowej" : trochę za mała podstawka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi