zaruk Napisano 6 Sierpnia Share Napisano 6 Sierpnia 30 minut temu, kozborn napisał: Chciałbym wreszcie skleić jakiegoś ruska ale nabawiłem sie ostatnio wyjątkowego rusowstrętu konflikt tragiczny Mam nadzieję, że nie kwestionujesz z powodu najazdu tablicy Mendelejewa. To tylko modelarstwo jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 6 Sierpnia Share Napisano 6 Sierpnia 17 minut temu, zaruk napisał: najazdu tablicy Mendelejewa. Co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 6 Sierpnia Share Napisano 6 Sierpnia @zaruk Nie twierdze, ze jestem racjonalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 6 Sierpnia Share Napisano 6 Sierpnia 55 minut temu, greatgonzo napisał: Co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 6 Sierpnia Share Napisano 6 Sierpnia To jeszcze tylko ten najazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 6 Sierpnia Share Napisano 6 Sierpnia (edytowane) 24 minuty temu, greatgonzo napisał: To jeszcze tylko ten najazd. Ale Pan męczysz... Czy idzie o to, że dwóch przecinków zabrakło? Edytowane 6 Sierpnia przez zaruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 6 Sierpnia Share Napisano 6 Sierpnia Ty robisz uniki, ja męczę. Nic nie wiem o przecinkach. Nigdy nie spotkałem się z określeniem najazd tablicy Mendelejewa, nie rozumiem go, i odważnie zakładam, że ktoś, kto użył określenia w zdaniu wie co znaczy i mi pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 6 Sierpnia Share Napisano 6 Sierpnia 28 minut temu, greatgonzo napisał: Ty robisz uniki, ja męczę. Nic nie wiem o przecinkach. Nigdy nie spotkałem się z określeniem najazd tablicy Mendelejewa, nie rozumiem go, i odważnie zakładam, że ktoś, kto użył określenia w zdaniu wie co znaczy i mi pomoże. PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 6 Sierpnia Share Napisano 6 Sierpnia A, OK. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 6 Sierpnia Share Napisano 6 Sierpnia Gwoli ścisłości, to tam nie zabrakło przecinków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 6 Sierpnia Share Napisano 6 Sierpnia 6 godzin temu, zaruk napisał: 44? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 7 Sierpnia Autor Share Napisano 7 Sierpnia 18 godzin temu, kozborn napisał: Chciałbym wreszcie skleić jakiegoś ruska ale nabawiłem sie ostatnio wyjątkowego rusowstrętu konflikt tragiczny Można zawsze skleić model samolotu, który był pilotowany przez kogoś innej narodowości walczącego w barwach ZSRR. AH wydała Jaka z malowaniami "Normandie-Niemen", jest tam też malowanie Jugosłowiańskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 17 Sierpnia Share Napisano 17 Sierpnia czy na pewno taka byla pozycja pedalow orczyka? czy moze 90° do gory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 18 Sierpnia Share Napisano 18 Sierpnia W instrukcji jest dobrze, mechanizm orczyka jest w poziomie a to co imituje paski - leży przed pedałami orczyka, czasem te paski są tak widoczne na zdjęciach (wiem wiem w Luftwaffe te paski są praktycznie zawsze w pionie) Pozdr ww 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 18 Sierpnia Share Napisano 18 Sierpnia dzieki - budujemy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 30 Sierpnia Share Napisano 30 Sierpnia zeby nie bylo, ze nic sie nie dzieje... w warsztacie balagan, ale cos tam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 30 Sierpnia Share Napisano 30 Sierpnia Super Ci ten garb wyszedł. Klapy wycinałeś z płata? Jak robiłem swojego 1b to klapy i parę innych rzeczy wziąłem z blach Parta. Wlot powietrza będziesz przerabiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 30 Sierpnia Share Napisano 30 Sierpnia klapy sa oryginalne Army wyciete z plata - udalo sie prawie na 100 % Garb jest odlany z zywicy - jeszcze nie przyklejony Co tam ma byc z tym wlotem powietrza? Bo na razie dalem tylko dziurawe siatki... Acha - robie dwie wersje rownolegle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 31 Sierpnia Share Napisano 31 Sierpnia W dniu 30.08.2024 o 22:40, BRAVO112 napisał: Co tam ma byc z tym wlotem powietrza? Bo na razie dalem tylko dziurawe siatki... Chodzi mi o ten u nasady płata, ma trochę inny kształt: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 1 Września Share Napisano 1 Września ok dzieki bede musial sprawdzic ale ten na zdjeciu ma " mustangowe okno " z tylu - moj, jesli sie uda, bedzie mial proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano Środa o 16:52 Share Napisano Środa o 16:52 zeby nie bylo, ze nic sie nie dzieje - robi sie zdjecia dojda, ale dopiero po Utrecht Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek62 Napisano Środa o 18:02 Share Napisano Środa o 18:02 Fajne jaczki. Szkoda ze arma nie dala garbu w zestawie jak to bylo w zts plastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano Środa o 19:10 Share Napisano Środa o 19:10 Godzinę temu, Marek62 napisał: Szkoda ze arma nie dala garbu w zestawie jak juz pisalem ( pisalem do Army ) garbatego Jaka nie bedzie- "sowieckie lotnictwo nie jest popularne" ale poczekajmy na tego ze Zvezdy. Pewnie znow bedzie " sborka bez kleja" ale moze byc niezly Bardzo bylem zaskoczony, pozytywnie, ich Jakiem3 wlasnie z tej " serii " a przez to moze byc tez i niedrogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Środa o 19:17 Share Napisano Środa o 19:17 Bardzo ładny Jak-1 "garbaty jest z Brenguna. Jak ten Zvezdy będzie miał taki podział jak 9 to niech go sobie w dooopę wsadzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi