abtb Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja (edytowane) Dziś do popołudniowej kawy szwedzki J-28C czyli tak bardziej swojsko brytyjski T-11, a już tak zupełnie swojsko - Vampir w wersji szkolno-bojowej Model Airfixa składa się bezproblemowo z użyciem kleju i paska papieru ściernego do przetarcia złączy. Kalki Cartografa, więc nie ma problemu z nalepianiem. Jedyny "mały minus" to linie podziałowe - trochę za bardzo ambitnie wyorane, ale jakoś ujdą. Ogólnie polecam wszystkim miłośnikom wczesnych dżetów o dość dziwnych kształtach I tyle o modelu - teraz pora na foty (mojego autorstwa więc szału nie ma ) I taka szwedzka parka Vampirów: Edytowane 27 Maja przez abtb 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja Ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja Ja bym powiedział że bardzo ładny. Ta szwedzka zieleń mocno mi leży . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja 6 minut temu, barszczo napisał: Ja bym powiedział że bardzo ładny. Podobno o gustach się nie dyskutuje. 6 minut temu, barszczo napisał: Ta szwedzka zieleń mocno mi leży . U mnie przeciwnie ale nie chciałem urazić autora modelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Maja Autor Share Napisano 26 Maja 33 minuty temu, Xmen napisał: U mnie przeciwnie I dla tego 34 minuty temu, Xmen napisał: o gustach się nie dyskutuje. 37 minut temu, Xmen napisał: nie chciałem urazić autora modelu. Ależ śmiało, nie ma co się krępować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja 3 minuty temu, abtb napisał: Ależ śmiało, nie ma co się krępować Co chciałem napisać to już napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 27 Maja Autor Share Napisano 27 Maja 14 godzin temu, Xmen napisał: Co chciałem napisać to już napisałem. Skoro wszyscy już napisali co chcieli to....... DZIĘKUJĘ wszystkim za uwagi i opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 27 Maja Share Napisano 27 Maja Bardzo schludny i elegancki. Przyjemność oglądania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Maja Share Napisano 27 Maja Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 28 Maja Share Napisano 28 Maja J-28 znowu nadaje . Bardzo podoba się. Czas na J-29. Przemek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi