abtb Napisano 9 Czerwca Share Napisano 9 Czerwca (edytowane) Witam Kolejna niedzielna galeria do porannej kawy - dziś kolejny dżet z okresu lekko powojennego. Model MPM, pakowany w obecnej chwili, z pewnymi przeróbkami, przez Special Hobby. W sumie model trochę ciężki do zrobienia ale efekt końcowy (jak dla mnie) wynagradza krew, pot i CA przelane przy jego budowie. Z poważnych plusów - kalki były bardzo dobrej jakości I tyle Gloster Meteor Mk.4, III Eskadra 7 Grupy Powietrznej, lotnisko Moron, Argentyna, 1970r A teraz Edytowane 16 Listopada przez abtb edycja fotografii 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 9 Czerwca Share Napisano 9 Czerwca Ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 9 Czerwca Share Napisano 9 Czerwca Podoba mi się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Czerwca Share Napisano 9 Czerwca Jestem na TAK, świetna robota. Malowanie też fajne, bo inne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Czerwca Share Napisano 9 Czerwca Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 Czerwca Share Napisano 9 Czerwca Super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 9 Czerwca Share Napisano 9 Czerwca Fajnie wymęczony i umęczony. Nietypowe w sensie rzadko spotykane barwy. Co do oryginału to jkoś nie podchodzą mi te późniejsze Meteory z krótszymi skrzydełkami. Najładniejsze dla mnie to F.1 i F.3. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Czerwca Autor Share Napisano 10 Czerwca Dzięki za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca Ciekawe malowanie, bardzo fajna robota - gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 12 Czerwca Share Napisano 12 Czerwca Bardzo dobrze się prezentuje, podoba mi się Twoje malowanie. Też mam za sobą walkę z tym modelem, choć w nieco innym malowaniu, na półce wygląda nieźle, ale aż tak dobrze sobie nie poradziłem, jak Ty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Ładny! To chyba nawet ten co Ci opchnąłem za gruby hajs! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Czerwca Autor Share Napisano 18 Czerwca 1 godzinę temu, WujekAlice napisał: To chyba nawet ten co Ci opchnąłem za gruby hajs! Dokładnie ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi