abtb Napisano 9 Czerwca 2024 Napisano 9 Czerwca 2024 (edytowane) Witam Kolejna niedzielna galeria do porannej kawy - dziś kolejny dżet z okresu lekko powojennego. Model MPM, pakowany w obecnej chwili, z pewnymi przeróbkami, przez Special Hobby. W sumie model trochę ciężki do zrobienia ale efekt końcowy (jak dla mnie) wynagradza krew, pot i CA przelane przy jego budowie. Z poważnych plusów - kalki były bardzo dobrej jakości I tyle Gloster Meteor Mk.4, III Eskadra 7 Grupy Powietrznej, lotnisko Moron, Argentyna, 1970r A teraz Edytowane 16 Listopada 2024 przez abtb edycja fotografii 23 Cytuj
barszczo Napisano 9 Czerwca 2024 Napisano 9 Czerwca 2024 Jestem na TAK, świetna robota. Malowanie też fajne, bo inne . 1 Cytuj
jmx62 Napisano 9 Czerwca 2024 Napisano 9 Czerwca 2024 Fajnie wymęczony i umęczony. Nietypowe w sensie rzadko spotykane barwy. Co do oryginału to jkoś nie podchodzą mi te późniejsze Meteory z krótszymi skrzydełkami. Najładniejsze dla mnie to F.1 i F.3. 1 1 Cytuj
kelly9mm Napisano 11 Czerwca 2024 Napisano 11 Czerwca 2024 Ciekawe malowanie, bardzo fajna robota - gratuluję. 1 Cytuj
GreGG24 Napisano 12 Czerwca 2024 Napisano 12 Czerwca 2024 Bardzo dobrze się prezentuje, podoba mi się Twoje malowanie. Też mam za sobą walkę z tym modelem, choć w nieco innym malowaniu, na półce wygląda nieźle, ale aż tak dobrze sobie nie poradziłem, jak Ty. 1 Cytuj
WujekAlice Napisano 18 Czerwca 2024 Napisano 18 Czerwca 2024 Ładny! To chyba nawet ten co Ci opchnąłem za gruby hajs! 1 Cytuj
abtb Napisano 18 Czerwca 2024 Autor Napisano 18 Czerwca 2024 1 godzinę temu, WujekAlice napisał: To chyba nawet ten co Ci opchnąłem za gruby hajs! Dokładnie ten sam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi