KFS-miniatures Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca Jak w tytule.. Mały Czołg. Przy czym, jak wiemy, zdecydowanie nie czołg. A przy tym, choć większość ludzi pamięta ten pojazd jako Sdk.Kfz.222, to nic bardziej mylnego.. Jeśli ktoś jest ciekaw, co to właściwie za pojazd, to uwadze polecam relację z budowy tej miniatury A tak zupełnie na marginesie - ten model był przyczynkiem do historii, której sam sobie zazdroszczę, a której opis znaleźć można klikając w poniższe zdjecie 12 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca Piękna historia! Super. Szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca (edytowane) Allo Allo - piękna sprawa żeby przenieść element tego bez przesady kultowego serialu na modelarski grunt. Kawał porządnego i ciekawego scratchu z zaskakującym zakończeniem. Naprawdę niezły scenariusz życie napisało. Gratulacje. Edytowane 22 Czerwca przez TAW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca Porucznik robi robotę. Tak rodzą się legendy, Świetny pomysł i jeszcze lepsze wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca Wspaniały model i jego historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca Pamiętam że czytałem tą relację kilka lat temu. Genialny pomysł, zazdraszczam historii z Guyem Sinerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 23 Czerwca Share Napisano 23 Czerwca Fajny model i ciekawa historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 23 Czerwca Share Napisano 23 Czerwca Rene też by się model podobał a serial dawno temu oglądałem i naprawdę był jak na swoje czasy parodia wojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 23 Czerwca Share Napisano 23 Czerwca Cytat był jak na swoje czasy parodia wojny Był i jest. I dlatego ponad ćwierć wieku czekał na dopuszczenie do emisji w Niemczech, a i w Polsce wzbudził spore emocje. A Guy Siner jeszcze do tego świetnie śpiewał w Cafe Rene (w przeciwieństwie do Madame Edith i jej mamy Fanny). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 23 Czerwca Share Napisano 23 Czerwca To chyba tutaj w dziale dioramy jest cała kawiarnia. Warto jednak robić model na "podstawie", bo może nam kiedyś przyjdzie spotkać się z załogą/obsługą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 24 Czerwca Share Napisano 24 Czerwca super pomysł i realizacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 25 Czerwca Autor Share Napisano 25 Czerwca Dziękuję bardzo. Początkowo planowałem winietkę, z Renee, ale sam pojazd na tyle mnie wyeksploatował, że ostatecznie odpuściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 25 Czerwca Share Napisano 25 Czerwca 4 godziny temu, KFS-miniatures napisał: Początkowo planowałem winietkę, z Renee... To teraz Kamil zrób winietkę z kawiarnią, dla Renee, niech chłop też się ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 25 Czerwca Share Napisano 25 Czerwca Fortepian, żandarma oraz partyzantki z lotnikami dołącz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Czerwca Share Napisano 25 Czerwca (edytowane) Koniecznie żandarma "Dziń dybry". Edytowane 25 Czerwca przez Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca W dniu 25.06.2024 o 11:06, Rafał B napisał: To teraz Kamil zrób winietkę z kawiarnią, dla Renee, niech chłop też się ucieszy Niestety aktor który ogrywał rolę Rene czyli Gordon Kaye zmarł 2017 roku A co do modelu małego czołgu świetna robota i przy czym niesamowita historia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi