halset Napisano 2 Września Share Napisano 2 Września Takie coś sobie w międzyczasie dłubię. Nie moja skala, ale wpadło mi w ręce to zrobi się dla relaksu w międzyczasie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Września Share Napisano 2 Września Wspaniała maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września Super. Będę podglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września Fajny temat, jak ze składalnością tej firmy i dopasowaniem blaszek SG Modelling? Bo u Ciebie widać fajny model się szykuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 3 Września Autor Share Napisano 3 Września Godzinę temu, mysiek13 napisał: Fajny temat, jak ze składalnością tej firmy i dopasowaniem blaszek SG Modelling? Bo u Ciebie widać fajny model się szykuje... Dobrze się składa, części pasują do siebie bez kombinowania. Jest trochę uproszczeń, zdarzyło się parę lekko rozmytych detali, jakieś nadlewki i ślady po łączeniu form ale nie ma tragedii. Ciężko mi się trochę wypowiedzieć bo nie jestem obyty ze skalą i nie wiem czego powinienem się spodziewać po 72 Blaszki póki co ogólnie w porządku. Czepię się kosza na kolo zapasowe, średnio przemyślana konstrukcja, ja bym zrobił inaczej Numerki na blaszkach zbyt male, przez co kompletnie nieostre i słabo czytelne i czasem trzeba się wysilić żeby znaleźć odpowiedni element (na szczęście na stronie producenta można znaleźć grafikę w lepszej rozdzielczości). Poza tym wydaje mi się ze liczba haczyków do zaczepienia plandeki jest za mała. Ale ogólnie gdybyś miał ochotę na ten model to jak najbardziej warto blachy kupić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września 18 godzin temu, halset napisał: zrobi się dla relaksu w międzyczasie W tej skali dla relaksu? Proszę Cię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września Robię modele tylko w tej skali i zawsze dla relaksu. Skala nie ma nic do rzeczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września 44 minuty temu, Endrju napisał: Robię modele tylko w tej skali i zawsze dla relaksu. Skala nie ma nic do rzeczy Dokładnie tak jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 22 Września Autor Share Napisano 22 Września Panowie żołnierze w kabinie: I sama kabina, powiedzmy w 90% skończona. Skrzynia jest w trakcie, ładunek w sumie mam mniej więcej przygotowany, tak że pewnie za niedługo kolejna aktualizacja, 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 29 Września Autor Share Napisano 29 Września Pie******* blaszki, na szczęście najgorsze za mną. I skrzynia. Dorobiłem sobie m.in. ławeczki, bo nie było a mają być. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Września Share Napisano 29 Września 13 minut temu, halset napisał: Pie******* blaszki.... zgadzam się w 100% ---> Piękne są ! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 7 Października Share Napisano 7 Października Fajnie wygląda. Czekam na malunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Października Share Napisano 7 Października W dniu 22.09.2024 o 16:01, halset napisał: Panowie żołnierze w kabinie: Rzeknij słówko, z jakiego zestawu ludziki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 7 Października Autor Share Napisano 7 Października 56 minut temu, Grzes napisał: Rzeknij słówko, z jakiego zestawu ludziki? To "moje" wydruki, jakieś poprzerabiane na szybkości modele 3d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 7 Października Share Napisano 7 Października W dniu 29.09.2024 o 18:11, halset napisał: Pie******* blaszki, na szczęście najgorsze za mną. I skrzynia. Dorobiłem sobie m.in. ławeczki, bo nie było a mają by P.......lone są tylko na samym początku , potem już pozostaje ci tylko pozazdrościć umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 8 Października Share Napisano 8 Października Lepiej KRAZa pchać pod górkę... Ale fajnie to wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 28 Października Autor Share Napisano 28 Października Czas na malunki. Kogut, lampy tylne i oznaczenie pojazdu specjalnego będą później. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 29 Października Share Napisano 29 Października Też mnie czeka taki zestaw. Pięknie Ci to wyszło W dniu 3.09.2024 o 17:25, Lipstein napisał: W tej skali dla relaksu? Proszę Cię! Oczywista!!! Relaks w 120%, tylko czasem pójdzie jakaś wiązanka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 30 Października Share Napisano 30 Października Bardzo fajnie Ci to wyszło i jeszcze taki "szybki szpil" to podwójna 5 za stos wykonanie/czas nie mogę się doczekać malowania w Twoim wykonaniu... PS pręty odbojników czy lusterka to na 99% urwiesz przy operowaniu modelem w trakcie malowania czy jesteś David Copperfield i nie urwiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 31 Października Share Napisano 31 Października Podstawka będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 1 Listopada Autor Share Napisano 1 Listopada W dniu 30.10.2024 o 10:54, mysiek13 napisał: PS pręty odbojników czy lusterka to na 99% urwiesz przy operowaniu modelem w trakcie malowania czy jesteś David Copperfield i nie urwiesz? Lepiej żebyś nie wykrakał W dniu 31.10.2024 o 16:52, Markuz napisał: Podstawka będzie? Zawsze jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 15 Listopada Autor Share Napisano 15 Listopada Kolorek. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 16 Listopada Share Napisano 16 Listopada Miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano Sobota o 09:11 Share Napisano Sobota o 09:11 Obłędnie to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano Sobota o 11:14 Share Napisano Sobota o 11:14 (edytowane) Miodzio. Ostatnio, na 11.11, był u nas m.in. taki. Przemek Edytowane Sobota o 11:14 przez PrzemekW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi