Szydercza Gała Napisano 27 Marca Autor Share Napisano 27 Marca NIE MA ZGODY NA NIERÓBSTWO 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 27 Marca Share Napisano 27 Marca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 28 Marca Super Moderator Share Napisano 28 Marca W dniu 27.03.2025 o 09:11, Szydercza Gała napisał: NIE MA ZGODY NA NIERÓBSTWO Ja, Korvettenkapitän Powoli do przodu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca (edytowane) no to teraz zgodnie ze świecką tradycją powinien pojawić się Anioł-Wilhelmi EDIT ------ te długaśne relingi boczne to już na stałe ? ja bym je kleił na samiutkim końcu, nawet już po łoszowaniu i brudzeniu... w obecnym stanie to je z 5 razy ułamiesz abo powyginasz zanim dopłyniesz do mety Edytowane 28 Marca przez M.A.V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 28 Marca Super Moderator Share Napisano 28 Marca 3 godziny temu, M.A.V. napisał: te długaśne relingi boczne to już na stałe ? Tak na stałe. Bałem się, że jak będę je kleił po pomalowaniu modelu, to coś popsuję i trzeba będzie powtarzać. A wiadomo jak jest z czasem, którego ciągle brak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 30 Marca Share Napisano 30 Marca ot ciekawostka bo wątpię by ktoś sie pokusił 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 5 Kwietnia Super Moderator Share Napisano 5 Kwietnia Cześć wszystkim. Schnellboat otrzymał podkład 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Kwietnia Autor Share Napisano 6 Kwietnia (edytowane) Ty jeden podtrzymujesz CHonor działu Dla całej reszty: Edytowane 6 Kwietnia przez Szydercza Gała 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia (edytowane) Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: Ty jeden podtrzymujesz CHonor działu Dla całej reszty: Ja swojego sznelbota robię: Ale ostatnio chory byłem, mam zwolnienie od lekarza i tak mnie głowa boli i paluszek -ojojoj - i prosze o chwilę cierpliwości proszepana i się tu mi nie żołądkować od rana, bo złość PINKNOŚCI szkodzi, a źle by było żeby Kobita Szanownego w konsekwencji nerwa tegoż, na szkaradę co dzień musiała patrzeć i urazu obojga oczu doznawać. Konkludując: tylko spokój może nas uratować. Więc nie straszmy, nie straszmy bo (....) za to od rana niech będzie nam POGODNO! Edytowane 6 Kwietnia przez socjo1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Kwietnia Autor Share Napisano 7 Kwietnia Michu widze, obciążone sumNienie gryzie Twoja szypkaUTka nie mieści sie w kryteriach projekciku także ten... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia (edytowane) 56 minut temu, Szydercza Gała napisał: Michu widze, obciążone sumNienie gryzie Twoja szypkaUTka nie mieści sie w kryteriach projekciku także ten... Nie no to nie. Chciałem, żeby było miło, ale wtenczas to już człapię do swojej norki, a Pan tymczasem, Kolego Uprzejmy: Edytowane 7 Kwietnia przez socjo1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano Sobota o 15:05 Share Napisano Sobota o 15:05 Obcięty kawałek osłony igły lekarskiej i poskrobany hips. Uproszczone i na odp ale nowe działko. Wracam, rozumISZ do zdrowia więc będę mógł znów kopać dupska 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano Niedziela o 05:39 Share Napisano Niedziela o 05:39 Działko miażdży, bardzo mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano Niedziela o 11:52 Autor Share Napisano Niedziela o 11:52 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano Niedziela o 18:35 Share Napisano Niedziela o 18:35 6 godzin temu, Szydercza Gała napisał: No bo z projektami grupowymi jest tak: Dziesięć małych Murzyniątek Jadło obiad w Murzyniewie, Wtem się jedno zakrztusiło - I zostało tylko dziewięć. Dziewięć małych Murzyniątek Poszło spać o nocnej rosie, Ale jedno z nich zaspało - I zostało tylko osiem. Rzekło osiem Murzyniątek: Ach, ten Devon - to jest Eden, Jedno z nich się osiedliło - I zostało tylko siedem. Siedem małych Murzyniątek Chciało drwa do kuchni znieść; Jedno się rąbnęło w głowę - I zostało tylko sześć. Sześć malutkich Murzyniątek Na miód słodki miało chęć, Jedno z nich ukłuła pszczółka - I zostało tylko pięć. Pięć malutkich Murzyniątek Adwokackiej chce kariery. Jedno się odziało w togę - I zostały tylko cztery. Cztery małe Murzyniątka Brzegiem morza sobie szły, Jedno połknął śledź czerwony - I zostały tylko trzy. Trzy malutkie Murzyniątka Poszły w las pewnego dnia; Jedno poturbował niedźwiedź - I zostały tylko dwa. Dwu malutkim Murzyniątkom W słońcu minki coraz rzedną... Jedno zmarło z porażenia - I zostało tylko jedno. Jedno małe Murzyniątko Poszło teraz w cichy kątek, Gdzie się z żalu powiesiło - Ot, i koniec Murzyniątek. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano Niedziela o 18:44 Share Napisano Niedziela o 18:44 inspiracja koncept podstawka // co by nie było wtopy z wodą postanowiłem zastosować Waszmościów manewr z masą plastyczną // jako ze to port - sprytnie ominąłem te falowania etc ten żużel to będą kamienie mam dwie "wersje" ten z lewej trumpeter // bardzo ładnie wyprofilowane burty :)))) ten z prawej bronco jako że temat mi sie ciągnie w głowie od lat mam trochę gadżetów dla urozmaicenia jeden będzie miał 3,7 na rufie a drugi boforsa W dniu 12.04.2025 o 17:05, Lipa napisał: to jest doskonały pomysł powielam na razie to tyle hawg 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano Niedziela o 18:46 Share Napisano Niedziela o 18:46 Łoooo panie, ambitnie, podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano wczoraj o 13:39 Autor Share Napisano wczoraj o 13:39 No i w końcu coś się dzieje, to ja rozumiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano wczoraj o 16:18 Share Napisano wczoraj o 16:18 pomysł z tym stanowiskiem nasunął mi pomysł iż u mnie bedzie czyszczenie rury torpedowej ale to oznacza iż od drugiej strony musze wprowadzić tez konwersje bo tutaj producenci podeszli do tego po macoszemu jak nic ale jak ja to zrobie jak juz sobie sklepiłem to nie wiem powinno byc tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi