shadowmare Napisano 22 Września Share Napisano 22 Września Nie pokazywałem tutaj Macchi z zestawu Italeri. Nie popisali się Włosi ale za to zażyczyli sobie niemało grosza. Dodatki własne i przeróbki. Na plus - to, że się przynajmniej składa bez większego bólu. 25 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Września Share Napisano 22 Września Jest piękny . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 22 Września Share Napisano 22 Września Włosi się może i nie popisali, ale Ty - jak najbardziej. Na ile znam zestawy Italeri, to na moje ślepe oko włożyłeś tu mnóstwo dobrej pracy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 23 Września Share Napisano 23 Września Może ci z Italeri się nie popisali ale ci z Aeronautica Macchi już tak bo to jeden z najpiękniejszych myśliwców tego okresu. No i modelarz też się popisał bo model bardzo atrakcyjny - staranne malowanie i nienaganna eksploatacja dają kopa tej pięknej maszynie. Nie może się ta praca nie podobać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 23 Września Share Napisano 23 Września Piękny model. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 23 Września Autor Share Napisano 23 Września Dzięki Panowie! 12 godzin temu, barszczo napisał: Jest piękny . Oj przesada. 2 godziny temu, TAW napisał: Może ci z Italeri się nie popisali... Co ciekawe już chyba ponad 20 lat temu wydali Mc 202 w skali 1:72 i tam niektóre rzeczy jak głębokość linii podziału były rozwiązane ładniej, musiałem to i wiele innych rzeczy korygować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 23 Września Share Napisano 23 Września Fajny podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 23 Września Share Napisano 23 Września Wykonanie i malowanie bardzo mi się podobają, zdjęcia też. Świetna praca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 23 Września Share Napisano 23 Września Rewelacyjna robota,bardzo mi się podoba,mam go w skladziku i drugiego od Pacific Coast ale po zabawie rocznej z MC 205,termin raczej odległy,jeszcze raz,naprawdę super,dobór kamuflarzu też nietuzinkowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Września Share Napisano 23 Września Bardzo ładny Ten egzemplarz nie miał herbu rodziny królewskiej na stateczniku pionowym? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 24 Września Share Napisano 24 Września Wygląda zacnie. Ja morduję się właśnie z 202 od Hasegawy (1/72), ale efekt będzie raczej odległy od Twojego. Gratuluję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 24 Września Share Napisano 24 Września Twoje produkcje zawsze mi się podobały, ten model też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 24 Września Autor Share Napisano 24 Września 20 godzin temu, mig napisał: Bardzo ładny Ten egzemplarz nie miał herbu rodziny królewskiej na stateczniku pionowym? Podziękował, na fotach nie ma. 8 godzin temu, kelly9mm napisał: Wygląda zacnie. Ja morduję się właśnie z 202 od Hasegawy (1/72), ale efekt będzie raczej odległy od Twojego. Gratuluję Dzięki, postaraj się to nie będzie odległy 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 25 Września Share Napisano 25 Września Napisz coś o technologii malowania. Jakieś szablony, czy złota rączka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Września Share Napisano 25 Września W dniu 24.09.2024 o 09:58, kelly9mm napisał: Ja morduję się właśnie z 202 od Hasegawy (1/72), ale efekt będzie raczej odległy od Twojego. Walcz i pokaż ta walkę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 25 Września Autor Share Napisano 25 Września (edytowane) 10 godzin temu, DobreMzimu napisał: Napisz coś o technologii malowania. Jakieś szablony, czy złota rączka? Malowanie z ręki aero PS-289. To skala 1:32 a są tacy co robią w 1:72 na ostro więc to nie jest wyczyn Edytowane 25 Września przez shadowmare 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi