Thalgonis Napisano 8 Grudnia 2024 Share Napisano 8 Grudnia 2024 (edytowane) Troszkę fotek warsztatowych: Edytowane 8 Grudnia 2024 przez Thalgonis 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Grudnia 2024 Share Napisano 8 Grudnia 2024 No proszę jaki ładny. Troszkę mi tylko kopeć za rurami nie leży, ale całość super . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Grudnia 2024 Share Napisano 8 Grudnia 2024 Bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 8 Grudnia 2024 Share Napisano 8 Grudnia 2024 Piękny Mesio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 8 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2024 Godzinę temu, barszczo napisał: No proszę jaki ładny. Troszkę mi tylko kopeć za rurami nie leży, ale całość super . Ciągle ćwiczę różne techniki robienia tego kopcia (tu: kredki AK) i nie mogę się na żadną zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 8 Grudnia 2024 Share Napisano 8 Grudnia 2024 FAJNY !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 8 Grudnia 2024 Share Napisano 8 Grudnia 2024 Spoko podoba się . Która to już 110 w kolekcji? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 8 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2024 Godzinę temu, Adamo722 napisał: Spoko podoba się . Która to już 110 w kolekcji? Trzecia A właściwie czwarta, ale tego karaczana w 1/144 nie liczę W pudełkach jeszcze kolejne trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 9 Grudnia 2024 Share Napisano 9 Grudnia 2024 Jestem fanem Twojego sposobu malowania, bardzo mi się podoba zwłaszcza etap zaraz po nałożeniu kolorów bazowych. A o 110 nie ma się co rozwodzić, fajny Mesiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 9 Grudnia 2024 Share Napisano 9 Grudnia 2024 Ładny, cieszy oko Mam słabość do tego malowania bo za smarka dostałem Matchboxowego z tą "pszczołą" na nosie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 9 Grudnia 2024 Share Napisano 9 Grudnia 2024 39 minut temu, Karol napisał: z tą "pszczołą" na nosie. to byl Wespengeschwader - czyli osy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 9 Grudnia 2024 Share Napisano 9 Grudnia 2024 Malowanie superowe. Troszkę Ci się przekrzywił pitolek na prawym skrzydle. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 9 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2024 Godzinę temu, Michal_1981 napisał: Malowanie superowe. Troszkę Ci się przekrzywił pitolek na prawym skrzydle. Przyjmijmy, że - jak zwykle tutaj - to jest SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 9 Grudnia 2024 Share Napisano 9 Grudnia 2024 (edytowane) Docisnąć palcem lekko i poprawisz Edytowane 9 Grudnia 2024 przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrazyPillow Napisano 18 Grudnia 2024 Share Napisano 18 Grudnia 2024 Piękny model i ogrom ciężkiej pracy włożony w ten model. Wielki szacun. Jednak mam wrażenie, że to kartonówka. Chyba za dużo podkreślania łączenia blach czarnym kolorem. Albo ja za dużo kartonówek sklejałem i teraz wszędzie je widzę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 19 Grudnia 2024 Share Napisano 19 Grudnia 2024 14 godzin temu, CrazyPillow napisał: Piękny model i ogrom ciężkiej pracy włożony w ten model. Wielki szacun. Jednak mam wrażenie, że to kartonówka. Chyba za dużo podkreślania łączenia blach czarnym kolorem. Albo ja za dużo kartonówek sklejałem i teraz wszędzie je widzę . Przy pierwszym spojrzeniu również pojawiła mi się myśl , że to kartonówka , być może to przez bardzo skontrastowane zdjęcie , ale model bardzo ładnie dopieszczony, GRATULACJE. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 21 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2024 W dniu 18.12.2024 o 23:17, CrazyPillow napisał: ….. Chyba za dużo podkreślania łączenia blach czarnym kolorem…. To nie jest czarny, to jest „ziemisty brud” (gotowy wash od Modellers World). Niestety, tak wyszedł na fotkach - w realu aż tak mocno nie „wali” po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Grudnia 2024 Share Napisano 22 Grudnia 2024 Zaglądam do tej galerii i tak zaglądam aż mnie wzięła ochota na następną 110.Muszę jednak kupić trzy by zrobić dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 22 Grudnia 2024 Share Napisano 22 Grudnia 2024 4 minuty temu, Xmen napisał: Zaglądam do tej galerii i tak zaglądam aż mnie wzięła ochota na następną 110.Muszę jednak kupić trzy by zrobić dwie. Ale za to takich trzech jak te dwie to nie będzie ani jednej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Grudnia 2024 Share Napisano 22 Grudnia 2024 2 minuty temu, mirage3 napisał: Ale za to takich trzech jak te dwie to nie będzie ani jednej Na forum pewnie tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu Bardzo ładny. Mam jakąś słabość do 110. Ten samolot naprawdę może się podobać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi