Thalgonis Napisano Niedziela o 16:47 Share Napisano Niedziela o 16:47 (edytowane) Troszkę fotek warsztatowych: Edytowane Niedziela o 18:04 przez Thalgonis 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Niedziela o 16:50 Share Napisano Niedziela o 16:50 No proszę jaki ładny. Troszkę mi tylko kopeć za rurami nie leży, ale całość super . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Niedziela o 17:36 Share Napisano Niedziela o 17:36 Bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano Niedziela o 17:39 Share Napisano Niedziela o 17:39 Piękny Mesio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Niedziela o 18:00 Autor Share Napisano Niedziela o 18:00 Godzinę temu, barszczo napisał: No proszę jaki ładny. Troszkę mi tylko kopeć za rurami nie leży, ale całość super . Ciągle ćwiczę różne techniki robienia tego kopcia (tu: kredki AK) i nie mogę się na żadną zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano Niedziela o 20:15 Share Napisano Niedziela o 20:15 FAJNY !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Niedziela o 22:11 Share Napisano Niedziela o 22:11 Spoko podoba się . Która to już 110 w kolekcji? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Niedziela o 23:14 Autor Share Napisano Niedziela o 23:14 Godzinę temu, Adamo722 napisał: Spoko podoba się . Która to już 110 w kolekcji? Trzecia A właściwie czwarta, ale tego karaczana w 1/144 nie liczę W pudełkach jeszcze kolejne trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Poniedziałek o 04:41 Share Napisano Poniedziałek o 04:41 Jestem fanem Twojego sposobu malowania, bardzo mi się podoba zwłaszcza etap zaraz po nałożeniu kolorów bazowych. A o 110 nie ma się co rozwodzić, fajny Mesiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano Poniedziałek o 10:52 Share Napisano Poniedziałek o 10:52 Ładny, cieszy oko Mam słabość do tego malowania bo za smarka dostałem Matchboxowego z tą "pszczołą" na nosie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano Poniedziałek o 11:32 Share Napisano Poniedziałek o 11:32 39 minut temu, Karol napisał: z tą "pszczołą" na nosie. to byl Wespengeschwader - czyli osy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano Poniedziałek o 11:32 Share Napisano Poniedziałek o 11:32 Malowanie superowe. Troszkę Ci się przekrzywił pitolek na prawym skrzydle. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Poniedziałek o 12:58 Autor Share Napisano Poniedziałek o 12:58 Godzinę temu, Michal_1981 napisał: Malowanie superowe. Troszkę Ci się przekrzywił pitolek na prawym skrzydle. Przyjmijmy, że - jak zwykle tutaj - to jest SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Poniedziałek o 14:06 Share Napisano Poniedziałek o 14:06 (edytowane) Docisnąć palcem lekko i poprawisz Edytowane Poniedziałek o 14:07 przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi