Jamat Napisano Niedziela o 14:30 Share Napisano Niedziela o 14:30 Witam współmodelarzy. Po 9 miesiącach walki udało się z sukcesem zakończyć pracę nad modelem. Nie będę się zbytnio rozpisywał, jak ktoś chcę się coś dowiedzieć to zapraszam do warsztatu: A o to fotki 23 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano Niedziela o 17:04 Share Napisano Niedziela o 17:04 O matko.... jest nawet oliwna gałazka pokoju. Nastepny pojazd zapewne będzie koszerny w każdym calu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano Niedziela o 18:35 Share Napisano Niedziela o 18:35 Wysmakowany w każdym calu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano Niedziela o 19:09 Share Napisano Niedziela o 19:09 To chyba najlepszy model jaki w ostatnim czasie widziałem, świetna robota, zarówno montaż jak i malowanie, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano Poniedziałek o 12:56 Share Napisano Poniedziałek o 12:56 Od szczegółowej budowy przez bambetle, brudzenie, ślady eksploatacji dla mnie model kompletny. Koronkowa robota, efekt zjawiskowy, oko się otwiera a szczeka opada bo tyle tu dobra na dosyć niewielkiej powierzchni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano Wtorek o 16:26 Share Napisano Wtorek o 16:26 Świetna robota, jest nad czym zawiesić oko. Czekam na kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano Wtorek o 18:34 Share Napisano Wtorek o 18:34 Jak dla mnie trochę za dużo tych ostrych kolorystycznie akcentów ale model bardzo spoczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano Wtorek o 20:04 Share Napisano Wtorek o 20:04 Wspaniała robota, piękny model, znakomicie wykonany detal, malowanie i brudzenie, a do tego mnóstwo smaczków gratulacje, naprawdę z przyjemnością śledziłem warsztat i teraz obejrzałem galerię, aż szkoda, że już koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano Środa o 06:57 Share Napisano Środa o 06:57 Od dwudziestu minut oglądam Twoje dzieło i nie mogę wyjść z podziwu. Absolutnie genialnie na każdej płaszczyźnie. Każdy element jest dopieszczony, spójny z całością. Napisać, że jestem pod wrażeniem, to jak nic nie napisać Na pewno będę czerpał z Twojego modelu jako przykład "jak to się robi". Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano Środa o 16:06 Share Napisano Środa o 16:06 (edytowane) Dopieszczony model, masa roboty, technicznie to bardzo ciekawie, np pordzewiała osłona tłumika, choć trzeb by zweryfikować z jakimś foto na ile to tak rdzewiało, fajnie pobrudzony układ jezdny to klasa, jedynie ilość kolorów przesadzona, bije po oczach, wywalił bym ten czerwony i niebieski, ale w sumie co tam kto lubi. Edytowane Środa o 16:07 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano Środa o 19:06 Share Napisano Środa o 19:06 rewelacyjnie wyszedł chociaż nadal uważam że powinny być dwa bliźniaki - jeden taki docelowy i drugi w wersji saute (niepomalowany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano Środa o 19:31 Share Napisano Środa o 19:31 Zachwyty były już w trakcie budowy. Efekt końcowy 10/10. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi