Jamat Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia Witam współmodelarzy. Po 9 miesiącach walki udało się z sukcesem zakończyć pracę nad modelem. Nie będę się zbytnio rozpisywał, jak ktoś chcę się coś dowiedzieć to zapraszam do warsztatu: A o to fotki 25 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia O matko.... jest nawet oliwna gałazka pokoju. Nastepny pojazd zapewne będzie koszerny w każdym calu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia Wysmakowany w każdym calu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia To chyba najlepszy model jaki w ostatnim czasie widziałem, świetna robota, zarówno montaż jak i malowanie, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia Od szczegółowej budowy przez bambetle, brudzenie, ślady eksploatacji dla mnie model kompletny. Koronkowa robota, efekt zjawiskowy, oko się otwiera a szczeka opada bo tyle tu dobra na dosyć niewielkiej powierzchni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia Świetna robota, jest nad czym zawiesić oko. Czekam na kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia Jak dla mnie trochę za dużo tych ostrych kolorystycznie akcentów ale model bardzo spoczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia Wspaniała robota, piękny model, znakomicie wykonany detal, malowanie i brudzenie, a do tego mnóstwo smaczków gratulacje, naprawdę z przyjemnością śledziłem warsztat i teraz obejrzałem galerię, aż szkoda, że już koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 23 Kwietnia Share Napisano 23 Kwietnia Od dwudziestu minut oglądam Twoje dzieło i nie mogę wyjść z podziwu. Absolutnie genialnie na każdej płaszczyźnie. Każdy element jest dopieszczony, spójny z całością. Napisać, że jestem pod wrażeniem, to jak nic nie napisać Na pewno będę czerpał z Twojego modelu jako przykład "jak to się robi". Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 23 Kwietnia Share Napisano 23 Kwietnia (edytowane) Dopieszczony model, masa roboty, technicznie to bardzo ciekawie, np pordzewiała osłona tłumika, choć trzeb by zweryfikować z jakimś foto na ile to tak rdzewiało, fajnie pobrudzony układ jezdny to klasa, jedynie ilość kolorów przesadzona, bije po oczach, wywalił bym ten czerwony i niebieski, ale w sumie co tam kto lubi. Edytowane 23 Kwietnia przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Kwietnia Share Napisano 23 Kwietnia rewelacyjnie wyszedł chociaż nadal uważam że powinny być dwa bliźniaki - jeden taki docelowy i drugi w wersji saute (niepomalowany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 23 Kwietnia Share Napisano 23 Kwietnia Zachwyty były już w trakcie budowy. Efekt końcowy 10/10. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi