Xmen Napisano 15 Czerwca Share Napisano 15 Czerwca Przy okazji udziału w konkursie na PWM będzie warsztat i tutaj. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 15 Czerwca Share Napisano 15 Czerwca Pięknie, patrzę. Robiłem go trochę większego wieki temu ze Smera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 15 Czerwca Share Napisano 15 Czerwca Co to za konkurs na PWMie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Czerwca Autor Share Napisano 15 Czerwca 5 minut temu, jmx62 napisał: Co to za konkurs na PWMie? 1940-85 rocznica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 15 Czerwca Share Napisano 15 Czerwca Dzieki. Już znalazłem. Ciekawy temat chociaż czasami trudno wystrzelić sie w ramy konkursu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Czerwca Share Napisano 15 Czerwca 2 godziny temu, Xmen napisał: będzie warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Czerwca Share Napisano 16 Czerwca Chętnie popatrzę bo mam ten model w planach. Oczywiście w innym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Czerwca Autor Share Napisano 16 Czerwca 10 minut temu, mig napisał: Oczywiście w innym malowaniu. Zdradzisz w jakim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Czerwca Share Napisano 16 Czerwca 1 minutę temu, Xmen napisał: Zdradzisz w jakim? Dokładnie jeszcze nie wiem. Wiem, że będzie CR.32Bis. A one raczej były srebrne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 18 Czerwca Autor Share Napisano 18 Czerwca Ostatni brakujący element dotarł i też będzie można zaczynać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 20 Czerwca Autor Share Napisano 20 Czerwca Pierwsze malunki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Czerwca Autor Share Napisano 22 Czerwca Będzie można zamykać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca to sa dwa rozne modele? jeden niebieski a drugi szary... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca Balans bieli wy...ło w kosmos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Czerwca Autor Share Napisano 24 Czerwca Zamykam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 24 Czerwca Share Napisano 24 Czerwca 56 minut temu, Xmen napisał: Zamykam. To określenie u Ciebie powinno być zbanowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Czerwca Autor Share Napisano 25 Czerwca 7 godzin temu, Moses napisał: To określenie u Ciebie powinno być zbanowane Spokojnie. Chodzi o zamknięcie kadłuba a nie wątku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Czerwca Autor Share Napisano 29 Czerwca (edytowane) Na dzień dzisiejszy wyglądał tak ale poszedł do poprawek. Edytowane 29 Czerwca przez Xmen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Lipca Autor Share Napisano 3 Lipca Ciąg dalszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andzin Napisano 3 Lipca Share Napisano 3 Lipca Czy czasami nie wkleiłeś odwrotnie tych skrzydeł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Lipca Share Napisano 3 Lipca tak wygląda, ale wiem z czego to wynikło. Xmen patrzył na otwory na słupki, i wg instrukcji jest poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Lipca Autor Share Napisano 3 Lipca 24 minuty temu, Andzin napisał: Czy czasami nie wkleiłeś odwrotnie tych skrzydeł? Dokładnie tak.Dziękuję za zwrócenie uwagi.Gapa ze mnie. Już wkleiłem poprawnie.Jutro poprawię szpachlowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Lipca Autor Share Napisano 4 Lipca Skrzydła już prawidłowo.Dorobione zastrzały przy usterzeniu bo oryginalne były za krótkie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi