Erni Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 WItam . Szybki modelik hummerka z Iraq , Gun Truck , model Academy + koła z Żywicy i trochę swojej dłubaniny. Malowany Gunze i Life Color. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Niezły Szczególnie te blachy i napisy. Mam ochotę na te cacuszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqws99 Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 A do czego im ta szyna na przodzie wozu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Fajny, fajne blachy i napisy, ale koła za czyste, suchy pigment by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Faktycznie blachy i napisy wyglądają bardzo ładnie. Ogólnie bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 No gitara. Świetne autko Taki 'erzatz' iracki - bardzo realnie wygląda Podoba mi się. A do czego im ta szyna na przodzie wozu ?? Takie szyny służą za przecinaki do drutu, który źli ludzie rozciągają w poprzek drogi na wysokości głowy kierowcy, celem dekapitacji owego. Pewnie zatem jest to pozostałość po tym jak ów Humvee nie miał jeszcze dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Wygląda super! Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Erni Super ci to wyszło ja jakiś czas temu zabrałem się za budowę czegoś podobnego a dokładnie na wzór 1 z dragonowskich gun trucków mam tylko problem z blachami jak je wykonałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 1 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2008 dzieki za pochwały:) Blachy zrobiłem z tworzywa 0,5 i popaćkałem farbkami i pigmentami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 He he he!!! Te napisy są zarombiste! Uwielbiam takie projekty. Brawa za pomysł i jeszcze większe za wykonanie! Może w środę wpadnę pooglądac z bliska. Brawo! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Erni Ja chyba będę robił z prawdziwej blachy ciekawe co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinL Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Takie szyny służą za przecinaki do drutu, który źli ludzie rozciągają w poprzek drogi na wysokości głowy kierowcy, celem dekapitacji owego.Pewnie zatem jest to pozostałość po tym jak ów Humvee nie miał jeszcze dachu no nie do końca chodzi o kierowcę. Bardziej o strzelca km. Ale przeznaczenie takie jak podałeś. a że tak zapytam to wykonane jest na podstawie zdjęć czy taka wolna amerykanka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Takie szyny służą za przecinaki do drutu, który źli ludzie rozciągają w poprzek drogi na wysokości głowy kierowcy, celem dekapitacji owego.Pewnie zatem jest to pozostałość po tym jak ów Humvee nie miał jeszcze dachu Sorry, ze odpowiem za Erniego... Tak, ze zdjęć. Jak na coś zwróciłem uwagę w tym modelu to od razu usłyszałem - "Tak jest na zdjęciu !!" no nie do końca chodzi o kierowcę. Bardziej o strzelca km. Ale przeznaczenie takie jak podałeś. a że tak zapytam to wykonane jest na podstawie zdjęć czy taka wolna amerykanka ?? Tak, model na pdst. zdjęć robiony. Jak na jakiś 'cuś tam' zwróciłem Erniemu uwagę w modelu, to od razu poszło: "Tak jest na zdjęciu...!!!". Sorry, ze odpowiedziałem za autora postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Miło widzieć powrót Erniego do tematu Hummerów, przynajmniej chwilowy;) I jak zwykle świetny model. Erni - mam prośbę - wrzuć tutaj zdjęcia oryginału, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Wszystko mi się podoba... oprócz kół Wg mnie psują cały efekt... Ale reszta jak najbardziej zacna Możesz zdradzić jak uzyskać taki fajny efekt napisu kredą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 2 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2008 Dzieki raz jeszcze za opinie. Napisy kredą to nic innego jak biała kredka dla dzieci:) A co do fotki jest problem mały . Wzorowałem sie na Hummerku z Afganistanu tez opancerzonym ale mniej ,część jest moja fantazją ( wnetrze łaczenia płyt itp ) a reszta jest z fotki macanej która dostałem od znajomego co to go posłali na misje do tego pięknego kraju.A zę już musiałem ją oddać tak wiec zdjęcia orginału nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Super, bardzo klimatyczny. Mnie też te koło średnio leżą, ale model tak zrobiony ze nie zwraca się na nie uwagi w pierwszej chwili. Nie mniej z kołami coś by trzeba zrobić. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Super, bardzo klimatyczny. Mnie też te koło średnio leżą, ale model tak zrobiony ze nie zwraca się na nie uwagi w pierwszej chwili. Nie mniej z kołami coś by trzeba zrobić. Podlaczam sie do opini o kolach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmm5 Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Miodzio modelik ,myślę że na żywca lepiej go obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Fakt, te koła powinieneś poprawić, wyglądają jak u resoraka. Ogólnie pojaździk superowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 2 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2008 Ale o co dokładniej chodzi z kołami? Sa utytłane w piasku czyli tak jak powinny byc . Co moge im jeszcze poprawic? Może to że felga tez ma być czarna robi taki dziwny efekt. Czekam na podpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bnk_one Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 nie wiem o co chodzi kolegom, ale mi też coś nie pasuje w tych kołach, a konkretnie ich brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Ale o co dokładniej chodzi z kołami? ale mi też coś nie pasuje w tych kołach, a konkretnie ich brudzenie Właśnie o brudzenie kółek wszystkich chyba się rozchodzi Wygląda po prostu "nie tak" jak powinno wyglądać. Wrócę do domu poszukam fotki z Iraku i wrzucę tutaj lub napiszę na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 no coś pięknego, szczególnie ta 19-tka dodaje charakteru z napisami będe sie wzorował, za pozwoleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 PROSZE USUNĄĆ TEN WPIS !! PROSZE USUNĄĆ TEN WPIS !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi