Jendrass1 Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 a) zapłacę za przesyłkę do Brukseli jak za zboże b) wracam w czwartek więc nic mi do tego czasu nie doślą c) jakoś przeboleje i kupie w PL Dam rade ! dzięki chłopaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Nie mogłem się powstrzymać, bo zdjęcie wyjątkowe: Pogrzeb generała brygady Włodzimierza Maxymowicza-Raczyńskiego w Warszawie w 1938 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 No i kolejny temat do dyskusji modelarskiej: Poświęcenie tankietki o nazwie "Rzemieślnik" 1939 Kraków... Zapraszam kolegów to oglądnięcia malowania pojazdu... Tutaj jeszcze jedno, ale za duże, więc nie umieszczam: http://img.audiovis.nac.gov.pl/PIC/PIC_1-W-2997-11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Tak jak mówiłem. Tankietka w malowaniu fabrycznym, tj gładkim zielonym (oliwka) tak jak na jednym ze zdjęć, które przywiozłem z BB, z oryginalną farbą. Na wozie jest farba podkładowa, na nią szedł zielony właściwy, potem plamy szaropiaskowe i brązowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 30 Marca 2009 Autor Share Napisano 30 Marca 2009 I to jest chyba ul. Bagatela przy Al. Ujazdowskich, parkan Rady Ministrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 W sensie, że za tym murem jest gmach RM tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 30 Marca 2009 Autor Share Napisano 30 Marca 2009 (edytowane) W sensie, że za tym murem jest gmach RM tak ? Tak, budynek RM (dawny bud. Szkoły Kadetów) znajduje się róg Al. Ujazdowskich i ul. Bagatela. W tym budynku był również Generalny Inspektorat Sił Zbrojnych. Edytowane 30 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Ok, ok wiesz ja nie tutejszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 A tak z innej beczki. Czy ktoś wie, czy jakaś firma produkuje model samchdu pancernego Pegeuot 1918 w skali 1/35???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2009 A tak z innej beczki. Czy ktoś wie, czy jakaś firma produkuje model samchdu pancernego Pegeuot 1918 w skali 1/35???? Też szukałem i nic nie znalazłem, a szkoda. Pozostaje rękodzieło lub model kartonowy: http://www.kartonwork.pl/forum/album_page.php?pic_id=2665&sid=e0cd87c32e88e8ab8b5ed2d4c1e2cb73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Chce go przebudować, jak zakończe obecnie rozgrzebane projekty. To może ktoś ma plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlo Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Poszukam bo chyba jeszcze mi się gdzieś zostały materiały do 19118,ale warto kupić tą kartonówkę ja tez się nią podpierałem szczególnie wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Cześć Trafiłem dzisiaj na tym forum: http://f3.webmart.de/f.cfm?id=2078181&r=threadview&t=3519893&pg=1 na takie oto zdjęcie tk-3. Może się komuś przyda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 To ja polecę tak - przebudowany samochód pancerny wz. 29 Ursus, wykorzystywany jako samochód propagandowy. W wieżyczce widoczny megafon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 4 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2009 Lećcie do kiosku, Empiku kupić Do Broni! i Militaria "7TP vol.II" Rewelacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 W Poznaniu nie możemy dotać Do Broni już :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 4 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2009 W Poznaniu nie możemy dotać Do Broni już :/ e-Zamówcie w Bellonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 16 Kwietnia 2009 Share Napisano 16 Kwietnia 2009 A tak z innej beczki. Czy ktoś wie, czy jakaś firma produkuje model samchdu pancernego Pegeuot 1918 w skali 1/35???? Model tego samochodu, a nawet dwa, produkuje firma PanzerShop. http://www.panzershop.cz/inshop/scripts/set.asp?Level=21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 16 Kwietnia 2009 Share Napisano 16 Kwietnia 2009 Model fajny, tylko dlaczego sąsiedzi dali taką cenę zaporową. Cena to prawie 200 % średniej ceny modelu z żywicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 16 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2009 Model fajny, tylko dlaczego sąsiedzi dali taką cenę zaporową. Cena to prawie 200 % średniej ceny modelu z żywicy! Hmm, może jednak poczekajmy, aż ktoś od nas się kapnie, że ten model jest wart wyprodukowania, np. RPM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Z tego co wiem to RPM jest teraz własnością dwóch (przynajmniej) ludzi, którzy chyba do końca się nie zgadali. Każdy ma część form wtryskowych i chyba jest zbyt małym graczem, żeby wprowadzać nowe modele, no chyba że jakąś koleją wesoła kombinację z tego co już mają zrobione a'la PZInż 126 albo TKW II z nkm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 125 dolarów. Czyli zbuduję sam, szczególnie, że zależało mi na podwoziu raczej, bo chce go przerobić mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 17 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2009 125 dolarów.Czyli zbuduję sam, szczególnie, że zależało mi na podwoziu raczej, bo chce go przerobić mocno. Jakieś pola siłowe i hiper napęd ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Nie, samochód policyjny z sikawka wodną do tłumienia demonstracji - zwykle endeckich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi