Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Eeeee, ta zapałka zupełnie nie wyszła... Koślawa jakaś i skali nie trzyma...

Blaszaki pierwsza klasa, bardzo ładnie się wpasowały.

Kiedy mu wstawisz tylną płytę i ogólnie zabierzesz się za silnikowy?

Pozdrawiam!

Napisano

zastanawiające co bardziej się mści ....model, czy twórca ;)

Pytanko z rodzaju głupich:

te widoczne nadtopy na prawej burcie to znaczniki na coś, wejśćmaco...czy to postrzelony ?

Napisano

Tak. Nadtopy/dziury na uchwyty desantu. Nie obrobione jeszcze stąd wyglądają jak przestrzeliny.

Silnik i przekładna gotowe, okablowanie/orurowanie zostało i chłodnice oraz montaż do wnętrza. Co do płyt: zewnętrzne będą zdjęte a wewnętrzne też niekompletne żeby jak najwięcej pokazać. jeszcze nie zecydowałem do końca które będa a które nie.

Pozdrawiam

Napisano

Ale bydle

Ciekawe co większe: "Faraon" czy Panzerhaubitze 2000

Taki silniczek to ile kosztował?

Co do modelu skomentuję krótko:

Napisano

Jak na razie to gites ale po zrobieniu to będzie dopiero krowa . A ile dałeś za przesyłkę ?? A jak było z wpłatą ,bez problemów ?

Napisano

Przesyłka jakieś 10 euro. Na początku system nalicza 19 ale rzeczywista oplata naliczana jest od wagi. Ja trochę tego nazamawiałem wtedy. Płatność kartą kredytową - bezproblemowa. Najgorsze to dwumiesięczne ponad czekanie.

Pozdrawiam

Napisano

Uuuuu to długo czekałeś a nie lepiej było w edziu zamawiać ja tam sprowadzam na zamówienie od dosyć dawna i nawet nie czekam długo bo wystarczy zadzwonić przed dostawą. A wracając do teciaka to jak dużą planujesz zrobić podstawę?

Napisano

Fakt. Długo ale to były dosyć unikalne rzeczy. Nie wiedziałem wtedy jeszce o edziu.

Podstawka: raczej nie za duża: teciak, może jeszcze jakiś pojazd (mały) i trochę gratów. Może wielkości pudełka na film DVD?

Pozdrawiam

• 2 months later...
Napisano
Egon,

dzięki. Przynajmniej mam jakieś pojecie o co z nimi chodzi i ile pocisków wchodziło.

Pozdrawiam

Czekam na dalsze postępy:):):):)

Poszukam może jeszcze coś namierzę...

Klepnij na priva go Grzegorza On ma sporą wiedzę i dokumentację na temat Rosyjskiego/radzieckiego sprzętu może ma lepszą fotkę...

• 4 weeks later...
Napisano
Na kołach:

I to lubię. Mieszanka kółek. Widziałem ostatnio fotki T 34 z kołami (właścieie jednym z kół) od pantery. A najbardziej ucieszyło mnie zdjecie SU 85M z kołami ażurowymi - wszystkimi z fotografowanej strony.

TankRed trzymam kciuki.

Napisano

Ooo Jak obiecał, tak zrobił( w sensie ruszenia z pracami )

Z niecierpliwością czekam na kolejne fotki z warsztatu prac.

PZDR

Napisano

Dzięki panowie.

Na razie zrobiłem przymiarkę tych gumiaków od dragona i wygląda to g.. nie. Tragedia. Co z tym zrobić?! Z daleka widać że to guma! W przypadku mniejszych ogniwek i agresywniejszego wzoru to może jakoś wygląda a le tu - lipa. Nie chcę psuć fajnego modelu czymś takim. Chyba odżałuję jeszcze parę złociszy na fototrawionki....

Macie jakieś inne pomysły?

Napisano

Ja mam pomysł: jedyne słuszne gąsienice Uni Models. Fototrawionki za cienkie są raczej i szkoda kasy.

I nawet przypadkiem mam o jeden komplet za dużo

Ja do manufaktury wracam pod koniec września bo teraz życie nie pozwala na dłubanie. Ale dla relaksu sobie Twój temacik pooglądam.

Napisano
Ja mam pomysł: jedyne słuszne gąsienice Uni Models.

I nawet przypadkiem mam o jeden komplet za dużo

Jak masz na zbyciu to jestem zainteresowany Daj znać co jak.

U mnie też czsu mało na modele ale trzeba się odstresować czasem...

Pozdrawiam!