TankRed1070 Napisano 7 Maja 2009 Autor Share Napisano 7 Maja 2009 malutki postęp: kadłub zamknięty i przednie błotniki: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Eeeee, ta zapałka zupełnie nie wyszła... Koślawa jakaś i skali nie trzyma... Blaszaki pierwsza klasa, bardzo ładnie się wpasowały. Kiedy mu wstawisz tylną płytę i ogólnie zabierzesz się za silnikowy? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 zastanawiające co bardziej się mści ....model, czy twórca ;) Pytanko z rodzaju głupich: te widoczne nadtopy na prawej burcie to znaczniki na coś, wejśćmaco...czy to postrzelony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 Pewnie miejsce na uchwyty dla desantu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 8 Maja 2009 Autor Share Napisano 8 Maja 2009 Tak. Nadtopy/dziury na uchwyty desantu. Nie obrobione jeszcze stąd wyglądają jak przestrzeliny. Silnik i przekładna gotowe, okablowanie/orurowanie zostało i chłodnice oraz montaż do wnętrza. Co do płyt: zewnętrzne będą zdjęte a wewnętrzne też niekompletne żeby jak najwięcej pokazać. jeszcze nie zecydowałem do końca które będa a które nie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 brak mi sił doCiebie!!!!-dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Ale bydle Ciekawe co większe: "Faraon" czy Panzerhaubitze 2000 Taki silniczek to ile kosztował? Co do modelu skomentuję krótko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 11 Maja 2009 Autor Share Napisano 11 Maja 2009 Taki silniczek to ile kosztował? Dałem 17 euro w T&T. Nie żałuję bo jest świetny. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Jak na razie to gites ale po zrobieniu to będzie dopiero krowa . A ile dałeś za przesyłkę ?? A jak było z wpłatą ,bez problemów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 11 Maja 2009 Autor Share Napisano 11 Maja 2009 Przesyłka jakieś 10 euro. Na początku system nalicza 19 ale rzeczywista oplata naliczana jest od wagi. Ja trochę tego nazamawiałem wtedy. Płatność kartą kredytową - bezproblemowa. Najgorsze to dwumiesięczne ponad czekanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Uuuuu to długo czekałeś a nie lepiej było w edziu zamawiać ja tam sprowadzam na zamówienie od dosyć dawna i nawet nie czekam długo bo wystarczy zadzwonić przed dostawą. A wracając do teciaka to jak dużą planujesz zrobić podstawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 11 Maja 2009 Autor Share Napisano 11 Maja 2009 Fakt. Długo ale to były dosyć unikalne rzeczy. Nie wiedziałem wtedy jeszce o edziu. Podstawka: raczej nie za duża: teciak, może jeszcze jakiś pojazd (mały) i trochę gratów. Może wielkości pudełka na film DVD? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egon Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 Czy krzynki nadal Cię interesują??? http://media.photobucket.com/image/BS-3%20100mm/hoatran1/viet%20nam/PhoD-4485mm.jpg zdjęcie lipne ale jakiś obraz jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 23 Lipca 2009 Autor Share Napisano 23 Lipca 2009 Egon, dzięki. Przynajmniej mam jakieś pojecie o co z nimi chodzi i ile pocisków wchodziło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 no to dawaj dalej, widzę, że projekt ożył :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egon Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 Egon, dzięki. Przynajmniej mam jakieś pojecie o co z nimi chodzi i ile pocisków wchodziło. Pozdrawiam Czekam na dalsze postępy:):) Poszukam może jeszcze coś namierzę... Klepnij na priva go Grzegorza On ma sporą wiedzę i dokumentację na temat Rosyjskiego/radzieckiego sprzętu może ma lepszą fotkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 17 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2009 Na kołach: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 Na kołach: I to lubię. Mieszanka kółek. Widziałem ostatnio fotki T 34 z kołami (właścieie jednym z kół) od pantery. A najbardziej ucieszyło mnie zdjecie SU 85M z kołami ażurowymi - wszystkimi z fotografowanej strony. TankRed trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 18 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2009 A ta mieszanka kół to nie jest moja fantazja. Znalazłem bowiem taką oto fotkę: I wszystko jasne.... Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 A ta mieszanka kół to nie jest moja fantazja. /quote]Nie miałem co tego wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 widzę, że twoja "jednostrzałówka" ruszyła dalej, teraz ma na czym się kulać ;) mój smok dalej nie ma jak pełzać, za to ma duży kaliber do zionięcia ogniem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 Ooo Jak obiecał, tak zrobił( w sensie ruszenia z pracami ) Z niecierpliwością czekam na kolejne fotki z warsztatu prac. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 18 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2009 Dzięki panowie. Na razie zrobiłem przymiarkę tych gumiaków od dragona i wygląda to g.. nie. Tragedia. Co z tym zrobić?! Z daleka widać że to guma! W przypadku mniejszych ogniwek i agresywniejszego wzoru to może jakoś wygląda a le tu - lipa. Nie chcę psuć fajnego modelu czymś takim. Chyba odżałuję jeszcze parę złociszy na fototrawionki.... Macie jakieś inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 Ja mam pomysł: jedyne słuszne gąsienice Uni Models. Fototrawionki za cienkie są raczej i szkoda kasy. I nawet przypadkiem mam o jeden komplet za dużo Ja do manufaktury wracam pod koniec września bo teraz życie nie pozwala na dłubanie. Ale dla relaksu sobie Twój temacik pooglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 18 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2009 Ja mam pomysł: jedyne słuszne gąsienice Uni Models. I nawet przypadkiem mam o jeden komplet za dużo Jak masz na zbyciu to jestem zainteresowany Daj znać co jak. U mnie też czsu mało na modele ale trzeba się odstresować czasem... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi