Xmen Napisano Środa o 07:45 Share Napisano Środa o 07:45 Ten rok jeszcze słabszy niż poprzedni .Tylko pięć modeli.Mam nadzieję że następny będzie lepszy. 1.Messerschmitt Bf -110D-3 Eduard 1:72 2.Messerschmitt Bf-110C 6 Eduard 1:72 3.Fiat G-50Bis FLY 1:72 4.Fiat Cr-32 Italeri 1:72 5.Messerschmitt Me-210Ca Italeri 1:72 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Środa o 08:30 Share Napisano Środa o 08:30 Fajne podobają się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Środa o 08:41 Share Napisano Środa o 08:41 52 minuty temu, Xmen napisał: Tylko pięć modeli. Oj tam. Przecież wiadomo że liczy się jakość a nie ilość. Stadko małe ale krasnali nazbierało więc pełny sukces 54 minuty temu, Xmen napisał: Mam nadzieję że następny będzie lepszy A ja zawsze mówię - oby nie gorszy Tak trzymaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Środa o 09:30 Autor Share Napisano Środa o 09:30 47 minut temu, abtb napisał: Stadko małe ale krasnali nazbierało więc pełny sukces Nie ukrywam że ten rok jeśli chodzi o wyjazdy to był udany.Najlepszy jak do tej pory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Środa o 09:58 Share Napisano Środa o 09:58 Bardzo ładne wszystkie ale 110-ki 4ever 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano Środa o 10:57 Share Napisano Środa o 10:57 Bardzo ładnie, tak trzymać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Środa o 11:14 Share Napisano Środa o 11:14 3 godziny temu, Xmen napisał: Ten rok jeszcze słabszy niż poprzedni .Tylko pięć modeli.Mam nadzieję że następny będzie lepszy. Nie przesadzaj, u mnie całe dwa i też mam nadzieję . Bardzo fajna kolekcja, no i rodzina 110 rośnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Środa o 12:01 Share Napisano Środa o 12:01 Tylko pięć modeli ale jakościowo na bardzo wysokim poziomie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Czwartek o 07:36 Autor Share Napisano Czwartek o 07:36 Dziękuję za komentarze i mega motywację do dalszych prac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano Czwartek o 11:25 Share Napisano Czwartek o 11:25 Wężyki na 110 na żywo to była czysta przyjemność oglądania Bardzo fajna i zróżnicowana kolekcja! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano Czwartek o 14:00 Share Napisano Czwartek o 14:00 Ta 110ka...wow. Czym to było malowane? Naprawdę nie często widuje się takie ładnie zrobione wężyki. Może 5 "tylko" ale jakich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Czwartek o 14:10 Autor Share Napisano Czwartek o 14:10 8 minut temu, jerzype napisał: Czym to było malowane? Aerograf PS-289, farby AK RC i MrHobby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano Sobota o 18:33 Share Napisano Sobota o 18:33 W dniu 25.12.2025 o 15:10, Xmen napisał: Aerograf PS-289, farby AK RC i MrHobby. Jeśli to 0,3 ka...to ja nie mam słów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi