shadowmare Posted Sunday at 10:42 PM Share Posted Sunday at 10:42 PM (edited) Cześć. względem poprzednika, czyli Macchi MC. 202 Italeri poprawiło parę szczegółów, ogólnie rzecz biorąc jednak jest to to samo czyli drogi model, który ma swoje spore wady. Napewno jest jednak parę klas lepszy od shortrunów, które kiedyś można było kupić. Wypróbowałem na nim zabawy w męczenie powierchni, dodałem otwartą komorę działka, ponitowałem, dużo pracy włożone. Samolot ma zamalowane znaki Luftwaffe, potem był w użyciu przez ANR. tutaj warsztat: https://modelwork.pl/topic/60987-italeri-macchi-mc-205-132/ Edited Sunday at 10:46 PM by shadowmare 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted Sunday at 10:52 PM Share Posted Sunday at 10:52 PM (edited) Fajny podoba się widać włożoną pracę ale mam mieszane uczucia czy zdjęcia nie są za ciemne Edited Sunday at 10:54 PM by Adamo722 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted Monday at 04:33 AM Share Posted Monday at 04:33 AM Efekt spracowanego poszycia skrzydeł nadal budzi moje wątpliwości, ale całość modelu, a zwłaszcza malowanie podoba się. Dobra robota . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek d Posted Monday at 07:20 AM Share Posted Monday at 07:20 AM (edited) Podoba się, zwłaszcza że to jeden z ulubieńców. Co do spracowanego poszycia mnie się podoba co widzę. Edited Monday at 07:23 AM by marek d 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kelly9mm Posted Monday at 08:29 AM Share Posted Monday at 08:29 AM Fajny Pozdrawiam, Marcin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted Monday at 02:37 PM Share Posted Monday at 02:37 PM Fajny Dodatkowy plus za temat. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipa Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Fajnie wyszedł. Widać, że mocno spracowany. Myślę, że dobrze udało się Tobie odwzorować maszynę, która po zmianie właściciela nie dostała nowego malowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts