shadowmare Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia (edytowane) Cześć. względem poprzednika, czyli Macchi MC. 202 Italeri poprawiło parę szczegółów, ogólnie rzecz biorąc jednak jest to to samo czyli drogi model, który ma swoje spore wady. Napewno jest jednak parę klas lepszy od shortrunów, które kiedyś można było kupić. Wypróbowałem na nim zabawy w męczenie powierchni, dodałem otwartą komorę działka, ponitowałem, dużo pracy włożone. Samolot ma zamalowane znaki Luftwaffe, potem był w użyciu przez ANR. tutaj warsztat: https://modelwork.pl/topic/60987-italeri-macchi-mc-205-132/ Edytowane 11 Stycznia przez shadowmare 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia (edytowane) Fajny podoba się widać włożoną pracę ale mam mieszane uczucia czy zdjęcia nie są za ciemne Edytowane 11 Stycznia przez Adamo722 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Efekt spracowanego poszycia skrzydeł nadal budzi moje wątpliwości, ale całość modelu, a zwłaszcza malowanie podoba się. Dobra robota . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia (edytowane) Podoba się, zwłaszcza że to jeden z ulubieńców. Co do spracowanego poszycia mnie się podoba co widzę. Edytowane 12 Stycznia przez marek d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Fajny Pozdrawiam, Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Fajny Dodatkowy plus za temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Fajnie wyszedł. Widać, że mocno spracowany. Myślę, że dobrze udało się Tobie odwzorować maszynę, która po zmianie właściciela nie dostała nowego malowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Mi się podoba! Jedna z lepszych sylwetek ówczesnych myśliwców i jej pomniejszenie w skali bardzo udane - jest na czym oko zawiesić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia Swietna robota,podoba się,szczególnie styranie,lubię osmolone boki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi