Gość Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 Wiesz co? Poradzę się jakiejś kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 Lepiej sobie "Karierę Nikodema Dyzmy" obejrzyj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 Próbowałem Pogranicze w Ogniu ale tam słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 VaBank 1 i 2, lub "Lata 20,30-te", "Halo Szpicbródka" przy okazji przyjemne z pozytecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 Po sięgnięciu do źródeł książkowych i filmowych, wypracowałem takie kolory. Będę się ich trzymał. Dojdzie sporo elementów, głównie złotych. Narazie więc kawiarnia wygląda tak. Pianista jeszcze bez głowy, za to we fraku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Bardzo fajnie że kontynuujesz projekt A kawiarnia, wygląda świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lipca 2009 Share Napisano 11 Lipca 2009 Prace postępują. Doszły stoliki, pianino, obraz na ścianie. Obaz znaleziony w sieci - przedwojenne art deco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Jak zrobiłeś ten obraz? Malowałeś go sam, czy to jest wydruk? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Wydruk na atramentówce, w najlepszej jakości. potem przyklejony na polistyren i obłożony ramą z polistyrenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 przedwojenne art deco. Zofia Stryjeńska dokładnie-to musi być jakiś przedwojenny lanserski lokal (ta żółta obwódka na reprodukcji to pewnie rama, możesz zrobić realistyczniej z jakiejś listewki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Kolego mart, rama nie jest wydrukowana Jest z polistyrenu, malowana na złoto, na podstawie autentycznej ramy z lat 30-tych. Lanserski lokal? Cóż tania reprodukcja na ścianie Chwilowo mam tylko takie zdjęcie, bo nie mam dziś czasu się bawić, a pochodzi ono z moich eksperymentów fotograficznych. Niemniej oddalam zarzut, że obraz nie ma ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Moja wina, nie przeczytałem dokładnie Twojego poprzedniego postu. Rama jak najbardziej z epoki, teraz widzę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Widd - dobrze jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 Tak jak Jendrass napisał dobrze jest! Może obok fortepianu dasz jakiś kwiat doniczkowy co by ożywił lokal swoją zielenią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 (edytowane) Myślę nad kwiatem. Może znajdzie się w rogu, przy ścianie. Prace idą wolno, bo muszę pracować i uczyć się do egzaminu jednocześnie :/ Pianista otrzymał głowę. Nie mogę wykonać tej drobnej korekty przy listwie, bo pędzla retuszerskiego nie mam Lokal otrzymał dwa klinkiety Na stolikach pojawia się powoli zastawa - jakieś ciastka typu Napoleonka się znajdą Edytowane 17 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Z mego poglądu super dioranka , pięknie śi graś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Lipca 2009 Share Napisano 19 Lipca 2009 Dalszy etap prac - stoliki. Otóż wszystko, prócz butelek, które miałem ze specjalnego zestawu, muszę robić samodzielnie. Zróbcie sobie szklankę, polecam Pochwalę się, że szklanki są z prawdziwego szkła. Jakoś to idzie, ale że robię takie coś po raz pierwszy duuuuuużo się uczę i popełniam błędów. Ale chyba o to chodzi. Zostały mi korekty kolorystyczne, sztućce, roślina w lokalu, kelner, tańcząca dziewczyna i jeszcze jeden obrazek na ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 19 Lipca 2009 Share Napisano 19 Lipca 2009 Ja pierdziele, szklanka ze słomką . Szkło wygląda super, a te butelki po części puste niezłe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 19 Lipca 2009 Share Napisano 19 Lipca 2009 Chłopaki widziałem tą dioramkę na żywo, zdjęcia nie oddają całości. Póki co jest bardzo elegancka. Paweł nie zawiedź mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 19 Lipca 2009 Share Napisano 19 Lipca 2009 szklanki są z prawdziwego szkłaTo jeszcze zdradź, jak je robisz... Zaintrygowałeś mnie tym prawdziwym szkłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 19 Lipca 2009 Share Napisano 19 Lipca 2009 świadczę jak przed inkwizycją, to prawdziwe szkło, widziałem-dotykałem. Smak tajemnicy zostawiam Widdowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Lipca 2009 Share Napisano 19 Lipca 2009 O, Jendrass, wrócił do chaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[EC]Duke Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Witam, nie wiem czemu ale byłem pewien ze zarzuciłeś ten projekt, no nieważne... dawno nie zaglądałem. Powiem tyle, ze mi się bardzo podoba i życze powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Zarzucić nie, ale życie się toczy i jest czas, nie ma czasu, albo jest chęć, albo jej nie ma Akurat chwilowo wstrzymałem prace, bo projekt mnie nieco zmęczył. Robienie modeli jak się nie chce sprawa, że zawsze coś spartole. Dlatego zająłem się stajnią w drugim projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi