krzychu-onisk Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 w takim razie, patrząc na fote to za szerokie nogi i fotel za nisko na nich siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Oparcia u Ciebie za szerokie, górna krawędź fotela powinna być moim zdaniem mniej zaokrąglona. Kolor ? Chyba bardziej kremowy niż brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Chyba jednak pójdę w klasyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Mebelik OK. Sam mam po babci cosik w tym stylu. Te paseczki jakieś mało naturalne. Może wyryć od linijki delikanie i zapuscić wash-a? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Malowanie było mało istotne, bo nie skończone. Pójde jednak w kierunku klasycznych krzeseł. Inaczej każdy będzie pytał. Pianino firmy J.Nowicki. Budowy pianina nie polecam nikomu. Odszedłem od fortepianu, z racji tego, że musiałoby być otwarty podczas gry. Kto widział fortepian wewnątrz, wie o czym mówie. Budowane z polistyrenu. Pokryte lakierem błyszczącym. Na pokrywie napis J.Nowicki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 piękny no teraz czekamy na pianistę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Zobacz tu: http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,95190,6114138.html Adria - dancing dla wytwornego świata - film http://miasta.gazeta.pl/warszawa/10,88291,6114943,Adria___dancing_dla_wytwornego_swiata.html Mebelki: Źródła: www.biurka.com.pl , www.antykipik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Tyle, że to meble domowe, nie restauracyjne. Po prostu za drogie. Ja znam ten film. Chłopaki pożyczyli sobie filmy z Adrii pewnie ode mnie, bo najłatwiej znaleźć. Ale podłożyć do Adrii 50centa to zwyczajnie żenada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekM Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Wszystko fajnie pięknie ale te figurki... Wybacz ale głowy maja pomalowane fatalnie. Te wielkie oczy i kolor skóry to chyba jakieś nieporozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 (edytowane) Jak widać nie każdy potrafi tak jak ty... Mam nadzieje, że pochwalisz się tu lepszymi. Edytowane 4 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Wszystko fajnie pięknie ale te figurki... Wybacz ale głowy maja pomalowane fatalnie. Te wielkie oczy i kolor skóry to chyba jakieś nieporozumienie. To ja poproszę o wskazówki, bo czeka na mnie kilka "postaci", pierwszy raz będę takie malował. Z tego co zauważyłem, twarze są najważniejsze. Jak widać nie każdy potrafi tak jak ty... Jak dla mnie, jest OK(!!??). Wolę takie, niż te z podkrążonymi oczami lub te z przebijającym świńskim różem. ps. panowie oficerowie mają być "męscy" i jarać szlugi - jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 To ja poproszę o wskazówki, bo czeka na mnie kilka "postaci", pierwszy raz będę takie malował. Z tego co zauważyłem, twarze są najważniejsze http://www.wizards.com/dnd/article.asp?x=dnd/pp/pp20011218a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Jedno, co już można powiedziec, jedno, niepospólstwa powiedziec...-Wars Daj pan dalej skoro sił i nijak nie przejmowac się w trakcie pracy nad kobietami -albo odbieram setę i ostrogi...- Wierzyński Nie tylko foteliki dla gości 1 klasy były, natomiast nie znalazłem ani jednego zdjęcia stolika koło baru - a to tam ponoc były langustynki Jakbyś robił też częśc cukiernianą, daj znac... może coś się znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 To ja poproszę o wskazówki, bo czeka na mnie kilka "postaci", pierwszy raz będę takie malował. Z tego co zauważyłem, twarze są najważniejsze http://www.wizards.com/dnd/article.asp?x=dnd/pp/pp20011218a Dzięki serdeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekM Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 (edytowane) Jak widać nie każdy potrafi tak jak ty... Mam nadzieje, że pochwalisz się tu lepszymi. Nie obrażaj się odrazu, wyraziłem tylko swoje zdanie. Wszystko poza tymi główkami mi się bardzo podoba. To ja poproszę o wskazówki, bo czeka na mnie kilka "postaci", pierwszy raz będę takie malował. Z tego co zauważyłem, twarze są najważniejsze. W internecie jest sporo na ten temat i jest to względnie proste. Ze swoich obserwacji mogę stwierdzić tylko tyle że oko człowieka jest bardzo małe. Zmierzyłem swoje i ma ono 1 x 3 cm. W skali 1/35 wychodzi 0,2 x 0,85 mm. Ja oczu, ust i brwi w 1/35 nie maluje wcale tylko cieniuje w tych miejscach. Edytowane 4 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 PiotrekM kolego ale to chyba nie miejsce na prezentowanie swoich wyczynów, tym bardziej że nie jest to zwykły warsztat a konkursowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Ja oczu, ust i brwi w 1/35 nie maluje wcale tylko cieniuje w tych miejscach. Kolor skóry u ciebie nie różni się wogóleod mojego. Nie malujesz nic, prócz wycieniowanej twarzy i krytykujesz mnie? Chyba jakaś pomyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekM Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 PiotrekM kolego ale to chyba nie miejsce na prezentowanie swoich wyczynów, tym bardziej że nie jest to zwykły warsztat a konkursowy. Zostałem poproszony o wklejenie swojej pracy więc wkleiłem aby pokazać o co mi chodzi. Później to usunę. Ja oczu, ust i brwi w 1/35 nie maluje wcale tylko cieniuje w tych miejscach. Kolor skóry u ciebie nie różni się wogóleod mojego. Nie malujesz nic, prócz wycieniowanej twarzy i krytykujesz mnie? Chyba jakaś pomyłka. Wybacz że ośmieliłem się skrytykować ale dla mnie figurka faceta z pomalowanymi oczami i ustami na czerwono wygląda trochę lalkowato i ... homoseksualnie. O gustach się nie dyskutuje więc kończę dyskusję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Nie moja wina, co się komu z czym kojarzy. Skoro tobie z homoseksualizmem, to przykro mi i nic na to nie poradzę. Idź do lustra i zobacz jakie masz usta, bo chyba nie umbra palona, co? Jakoś nikt, kto widział moje figurki nie miał dziwnych skojarzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Ja oczu, ust i brwi w 1/35 nie maluje wcale tylko cieniuje w tych miejscach. no comment ja maluje figurki w skali 28 mm (czyli ok 1/60) i nie wyobrażam sobie aby figurka nie miała pomalowane brwi i oczy. co do ust to ciężko jest trafić z dobrym kolorem (figurki męskie) wiec zostawiam w kolorze rozjaśnionej skory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 (figurki męskie) wiec zostawiam w kolorze rozjaśnionej skory Rozjaśnionej ? Usta chyba są ciemniejsze niż skóra twarzy. Chyba, że ja jestem wybrakowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 (figurki męskie) wiec zostawiam w kolorze rozjaśnionej skory Rozjaśnionej ? Usta chyba są ciemniejsze niż skóra twarzy. Chyba, że ja jestem wybrakowany. Mnn, po szmince każde maja inny kolor. (żart) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 (figurki męskie) wiec zostawiam w kolorze rozjaśnionej skory Rozjaśnionej ? Usta chyba są ciemniejsze niż skóra twarzy. Chyba, że ja jestem wybrakowany. dobra :P zbyt ogólnie to napisałem ... chodzi o to ze kontur ust jest zaciemniony a najbardziej wypukła cześć ust delikatnie rozjaśniona. w tej skali to wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Ludzie, a może by tak żyć osobny wątek o malowaniu twarzy? Ja tu czekam na kolejnych oficerów z panienkami a mi tu jakieś krasnoludki albo kosmonauci wyskaują ;-) Fajne to to co prawda ale śmietnik się robi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Fajnie się zapowiada projekcik. Będę stałym oglądaczem. Tylko mam jedno ale do tej panienki lotnika. Fryzurę ma chyba nie bardzo z lat trzydziestych. Ale może się mylę. Proszę mnie poprawić jakby co. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi