Spike Napisano Sobota o 23:31 Share Napisano Sobota o 23:31 Witam wszystkich bardzo serdecznie. To moja pierwsza galeria na tym forum i drugi w życiu model plastikowy. Do tej pory zajmowałem się pancerką w kartonie w skali 1:25. Ostatni sklejony przeze mnie karton postanowiłem zwaloryzować i pomalować aerografem i tak doszedłem do wniosku, że już nie ma odwrotu i każdy następny czołg będzie malowany. Do skali 1:35 zawsze ciągnęła mnie duża dostępność figurantów. W 1:25 zakup figurki graniczył z cudem. Tak czy inaczej, stos zeszytów z modelami powoli zastępuję stosem pudełek... z modelami . Zapraszam do oglądania fotek. 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Niedziela o 00:42 Share Napisano Niedziela o 00:42 Chłopaki mooocno opaleni, ale w końcu pasuje do tematu Bardzo ładna czwórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patafian Napisano Niedziela o 08:00 Share Napisano Niedziela o 08:00 Ja też niedawno debiutowałem ze swoją pierwszą galerią, po latach klejenia kartonów. Twoja czwórka prezentuje się zacnie, choć ja pewnie bym ją nieco przykurzył. Podstawka i figurki też ładneTeraz pora na Twoją pierwszą relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano Niedziela o 10:53 Share Napisano Niedziela o 10:53 Jak na drugi model, to naprawdę szacun Z odpowiednim przygotowaniem można się było jednak takiego efektu spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Niedziela o 11:09 Share Napisano Niedziela o 11:09 Szacun jak na drugi model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testament68 Napisano Niedziela o 19:05 Share Napisano Niedziela o 19:05 Znakomicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano Niedziela o 22:04 Share Napisano Niedziela o 22:04 Bardzo ładne wykonanie, podstawka dodaje klimatu. Ps na przyszlość uwaga na kolor wlazów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano Poniedziałek o 19:29 Share Napisano Poniedziałek o 19:29 Bardzo ładnie się prezentuje całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano Poniedziałek o 21:21 Share Napisano Poniedziałek o 21:21 Brakuje mi kurzu na modelu przez co dobrze wykonany model traci na uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i1117 Napisano wczoraj o 16:58 Share Napisano wczoraj o 16:58 Świetna praca, czołg, załoga, podstawka - wszystko super. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu (edytowane) W dniu 16.02.2026 o 22:21, patrykd napisał: Brakuje mi kurzu na modelu przez co dobrze wykonany model traci na uroku. Kurz byłby w takim samym kolorze jak kolor pojazdu - ciężko byłoby go raczej odróżnić. Myślę, że matowe wykończenie załatwia w domyśle tę sprawę, a kurzenie na siłę sprawiłoby że model straciłby na kontraście, który tu akurat robi fajną robotę. A model bardzo dobry, otoczenie też. Udana przygoda z plastikiem, są papiery na bardzo dobre modele - czekamy. Edytowane 8 godzin temu przez TAW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu Dopiero drugi plastik? No to rewelacja. Model wyszedł bardzo ładnie. Malowanie figurek również na bardzo wysokim poziomie. Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi