Skocz do zawartości

F-105D Thunderchief, 1/72 Trumpeter

PabloA

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Przedstawiam mój najnowszy "produkt" :D F-105D Thunderchief w skali 1/72 od Trumpetera z całkiem sporą ilością dodatków.

Artykuł z budowy tego modelu możecie zobaczyć w najnowszym numerze magazynu Super Model 😉

1000029980.jpg

1000029985.jpg

1000029987.jpg

1000029993.jpg

1000029994.jpg

1000029998.jpg

• Like 29

Dziękuję wszystkim! 😉

13 godzin temu, Endrju napisał:

Świetnie zrobiony. Podoba się. 👍
Czy w Bytomiu będzie można go obejrzeć na żywo?

Na chwilę obecną niestety nie 😕 Jeśli już uda mi się tam zajrzeć to tylko w sobotę po południu.

• Like 1

"Wietnamski" kamuflaż to to bardzo atrakcyjny materiał wyjściowy dla samolotu i zrealizowałeś to wzorowo. Jest czysto ale nie nudno. Za każdym razem kiedy widzę model w tych barwach wykonany na takim poziomie to wizualizuje mi się mój przyszły F-100 z Wietnamu :oops:

10 godzin temu, rymulus napisał:

Naprawdę fajny model ale mam wrażenie, że nie wszystkie smaczki nam pokazujesz.

Zdejmij drabinkę i pokaż co tam ukrywasz😉

Kurcze nie wiem kto wymyślił żeby tak ciekawą grafikę namalować w miejscu, w którym jest drabinka?? 😜

4 godziny temu, TAW napisał:

"Wietnamski" kamuflaż to to bardzo atrakcyjny materiał wyjściowy dla samolotu i zrealizowałeś to wzorowo. Jest czysto ale nie nudno. Za każdym razem kiedy widzę model w tych barwach wykonany na takim poziomie to wizualizuje mi się mój przyszły F-100 z Wietnamu :oops:

Dziękuję! bardzo fajnie malowało się te kolorki. Każdy aż kusi żeby tu i tam trochę zróżnicować :D

Godzinę temu, wprzybylak napisał:

Świetne malowanie i przede wszystkim udowadnia, że można pomalować model z ostrymi przejściami kolorów w zgodzie z realiami. 

Dzięki! Z samą zgodnością jeśli chodzi o rozmieszczenie poszczególnych kolorów na płatowcu do końca nie jestem pewny ponieważ znalazłem chyba 3 schematy dla tej maszyny ale każdy w inny sposób przedstawiał sposób malowania kamuflażu 😜

7 minut temu, Kon_Bar napisał:

Super robota! Zazdroszczę umiejętności. Może da radę rzucić okiem na Hoym Model Fest? 😉

Dziękuję! Mam nadzieję, że w tym roku znajdziemy miejsce na stolik z modelami organizatorów 😜